Connect with us

Hi, what are you looking for?

Piazza Media

Piazza media…Η Μαρία Ηλιάκη στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου στο Mega

Στις 6 Σεπτεμβρίου ξεκινά το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Μια καινούργια μουσική εκπομπή με οικοδεσπότη τον Κωστή Μαραβέγια θα εντάξει τη νέα σεζόν στο πρόγραμμά της η ΕΡΤ, όπως είχε προαναγγελθεί. Τίτλος «Δυνατά».

 

Παρτενέρ της Κατερίνας Καραβάτου, η οποία θα βρίσκεται στο Mega από το φθινόπωρο, θα είναι η Μαρία Ηλιάκη, με τις δύο παρουσιάστριες, που ξεκίνησαν μαζί στα εγχώρια τηλεοπτικά δρώμενα, να ξανασμίγουν έπειτα από πολλά χρόνια.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που αναρτήθηκαν στη «Διαύγεια», η κρατική ραδιοτηλεόραση είναι κερδοφόρα, με τα κέρδη προ φόρων να φτάνουν τα 48.726.947,86 ευρώ και το μέρισμα που θα διατεθεί στον μέτοχο να ανέρχεται στα 14.275.000 ευρώ.

 

Η Ελενα Κατρίτση συνεχίζει στην ΕΡΤ, καθώς το Δ.Σ. του Ραδιομεγάρου έδωσε έγκριση για 25 νέα επεισόδια της εκπομπής «Προσωπικά» για τη σεζόν 2021-2022, με συνολικό κόστος 360.616 ευρώ. Την εκτέλεση παραγωγής ανέλαβε η Green Pixel, που ελέγχεται από την ιδιοκτησία του Star και του Alpha.

 

Στο Open αναζητούν φιλοκυβερνητικό πολιτικό σχολιαστή για το δελτίο ειδήσεων, αλλά μέχρι νεωτέρας μόνο ο Γιάννης Σαραντάκος είναι διαθέσιμος.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου