Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Καµία εξέλιξη µε την Νίκη Λυµπεράκη

Θολό παραμένει το τοπίο σχετικά με την πιθανότητα ένταξης της προσφάτως αποχωρήσασας από το Open Νίκης Λυμπεράκη στην ΕΡΤ.

 

Οπως είχε γράψει η στήλη πριν από μερικές εβδομάδες, η ανεπίσημη κρούση που είχε γίνει στη δημοσιογράφο αφορούσε όχι την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, όπως αρχικά είχε διαρρεύσει (το δελτίο διατηρείται στις 9 το βράδυ και με  την Ανδριάνα Παρασκευοπούλου μπροστά στις κάμερες), αλλά μια εβδομαδιαίας συχνότητας ενημερωτική εκπομπή, με σημαντικούς καλεσμένους.

 

Βλέπετε, άπαντες οι εμπλεκόμενοι στην ΕΡΤ έχουν υπογραμμίσει την εμφανή έλλειψη ενός προσώπου στην κρατική τηλεόραση που θα μπορούσε να αναλάβει τον συγκεκριμένο ρόλο.

 

Ως εκ τούτου, η Νίκη Λυμπεράκη θα μπορούσε να είναι μια λύση, ωστόσο αρκετοί εισηγούνται στο δίδυμο Ζούλα – Γαμπρίτσου την προώθηση ενός πιο έμπειρου στελέχους, με «γωνίες» στον λόγο του και διαχρονική επιρροή, που εκτός των άλλων θα μπορούσε να χρωματίσει και το κατά κοινή ομολογία flat δελτίο. Στο θέμα αυτό θα υπάρξουν σύντομα λεπτομέρειες…

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου