Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Ο «Βόσκαρης» βάζει τη στολή του αστυνομικού

Η συμμετοχή του στο δεύτερο κύκλο στις «Άγριες μέλισσες» εκτόξευσε τις μετοχές του. Βέβαια, σε αυτό συνετέλεσε και η δική του παρουσία, αφού έδωσε ρεσιτάλ ως ο κακός της σειράς.

Ακόμη και τώρα ο ρόλος του Βόσκαρη έχει μείνει χαραγμένος στο μυαλό όλων, όχι μόνο των φαν του επιτυχημένου σίριαλ. Το τηλεοπτικό παραμύθι του Βασίλη Μπισμπίκη έχει φέτος και… Δράκους.

Για την ακρίβεια «Κομάντα και Δράκους» καθώς θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα σειρά του Mega που υπογράφει ο Θοδωρής Παπαδουλάκης. Ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε πριν λίγες μέρες στα κινηματογραφικά βραβεία Ίρις, για την ταινία «Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» και εκεί μίλησε και για τις «Άγριες Μέλισσες» αλλά και για τη νέα φιλόδοξη παραγωγή του Μεγάλου Καναλιού.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης επισήμανε ότι θα έχει έναν τελείως διαφορετικό ρόλο στη νέα σειρά του Mega σε σύγκριση με τις «Άγριες Μέλισσες». Συγκεκριμένα, θα έχει ρόλο καλού στη σειρά «Κομάντα και Δράκοι». Οι τηλεθεατές θα δουν για πρώτη φορά τον ηθοποιό σε έναν ρόλο καλό και πολύ διαφορετικό από όσους τον έχουμε δει έως σήμερα.

 

Και αυτό όπως τόνισε και ο ίδιος είναι ένα ακόμη δέλεαρ και μεγάλη πρόκληση για εκείνον για να συμμετάσχει. «Είμαι καλύτερος άνθρωπος στο “Κομάντα και Δράκοι”» δήλωσε χαρακτηριστικά, και ότι σε αυτό σίριαλ θα φοράει και πάλι στολή, αλλά αυτή τη φορά αστυνομικού.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τετάρτη 18 Αυγούστου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου