Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Επέστρεψε στο Mega η Μαρία Μπεκατώρου

Πρόσωπο του Mega θεωρείται και επίσημα από χθες η Μαρία Μπεκατώρου.Και αυτό καθώς το Μεγάλο Κανάλι    προχώρησε στην επίσημη ανακοίνωση της ένταξής της στο δυναμικό του.

Κάτι το οποίο ήταν γνωστό εδώ και αρκετές εβδομάδες όταν η Μαρία Μπεκατώρου οριστικοποίησε την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1 με ένα συναινετικό, όμως απόλυτα «σιωπηλό» διαζύγιο.

«Το Mega υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, στο δυναμικό του τη Μαρία Μπεκατώρου, την παρουσιάστρια που αγαπά και ξέρει την ψυχαγωγία όσο λίγοι. Η Μαρία Μπεκατώρου, δικαιωματικά, κερδίζει μία από τις πρώτες θέσεις στην καρδιά του τηλεθεατή για τη θετική της ενέργεια, τον αυθορμητισμό, την αμεσότητα και τη ζωντάνια της.

Είκοσι εννέα χρόνια στη μικρή οθόνη, έχει διαγράψει τροχιά θριάμβου κερδίζοντας το δύσκολο στοίχημα της διαχρονικότητας.

Επιστρέφει στο Mega, εννέα χρόνια μετά, για μία άκρως ψυχαγωγική τηλεοπτική σεζόν. Γιατί οι αυθεντικοί άνθρωποι είναι η καλύτερη παρέα. Το Mega της εύχεται καλή αρχή».

Λίγο αργότερα ακολούθησε και μήνυμα της παρουσιάστριας μέσω του λογαριασμού της στο Instagram. «Η αλήθεια είναι ότι έχουμε καιρό να τα πούμε. Νιώθω, όμως, ότι δεν αργεί η στιγμή που θα ξανασυναντηθούμε. Στο Mega θα συναντηθούμε και ετοιμάζουμε φανταστικά πράγματα».

Για όσους δεν θυμούνται η επί της ουσίας σταδιοδρομία της αγαπημένης παρουσιάστριας στους τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας ξεκίνησε από το Μεγάλο Κανάλι. Τη σεζόν 2010-2011, συμμετείχε στον πρώτο κύκλο
του μουσικού σόου του Mega, «Just the 2 Of Us» όπου μαζί με τον Χρήστο Χολίδη κατέκτησαν τη δεύτερη θέση. Ξεχώρισε και αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό.

Έτσι την επόμενη σεζόν της δόθηκε η ευκαιρία από το κανάλι να παρουσιάσει την εκπομπή «Master Chef Junior» η οποία σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία. Οι πρώτες πληροφορίες της «Οn time» αναφέρουν πως η παρουσιάστρια έχει
συζητήσει με το Mega τόσο για την παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού όσο και ενός ξεχωριστού προγράμματος στο prime time του σταθμού αργότερα.

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Παρασκευή 13 Αυγούστου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου