Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

«Το Αύριο μας ανήκει» από το φθινόπωρο στο Mega

Ένα ερωτικό, αστυνομικό δράμα έρχεται καθημερινά από το φθινόπωρο στο Mega. Πρόκειται για τη σειρά το «Αύριο μας ανήκει» με ένα πολύ δυνατό καστ ηθοποιών που φέρει την υπογραφή του Γιάννη Σκαραγκά στο σενάριο και του Βασίλη Ντούρου στη σκηνοθεσία.

Η ιστορία αρχίζει με την έκρηξη που έρχεται να ταράξει την ήσυχη ζωή στην κοινότητα της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Μια μητέρα ψάχνει το γιο της ανάμεσα στα θύματα. Όταν τον βρει ζωντανό, η οικογενειακή της γαλήνη θα καταστραφεί από την ξαφνική του σύλληψη. Στην περιπέτεια που αναστατώνει τη ζωή της, μοναδική σύμμαχος είναι η εξαφανισμένη της αδελφή, που επιστρέφει μετά από δύο δεκαετίες.

 

Η οικογένεια προσπαθεί να επουλώσει τα τραύματα και ολόκληρη η πόλη πασχίζει να ξεπεράσει καλά κρυμμένα μυστικά. Μέχρι πού μπορεί να φτάσει μία μητέρα για να προστατέψει την οικογένειά της;

Πρωταγωνιστούν: Ελισάβετ Μουτάφη, Αντώνης Καρυστινός, Αλέξανδρος Σταύρου, Αντώνης Βλοντάκης, Λένα Δροσάκη, Ηρώ Πεκτέση, Κωνσταντίνος Λάγκος, Αλέξανδρος Πέρρος, Γεωργία Μαυρογεώργη, Μαρία Μαραγκού, Σοφία Μανωλάκου, Νικολέττα Καρρά, Νίκη Σερέτη κ.ά.

Στο ρόλο του Ντάλα, ο Δημήτρης Μαυρόπουλος και στο ρόλο της Αλεξάνδρας η Κοραλία Καράντη.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime το Σάββατο 6 Αυγούστου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου