Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

OPEN:Αδιέξοδο παρά την… άφιξη Σαββίδη

Κάθε άλλο παρά διαφοροποίησε το κλίμα στο Open η είδηση περί άφιξης του Ιβάν Σαββίδη στην Ελλάδα έπειτα από διάστημα περισσότερο του ενάμιση χρόνου. Αλλωστε, αμέσως υπήρξαν διαρροές ότι η επιστροφή του συνδυάζεται καθαρά με διακοπές αλλά και με την προώθηση των επενδύσεών του στον τουριστικό τομέα.

 

Χώρια που, όπως λένε οι πιο έμπειροι, ακόμα κι αν είχε διάθεση να αναλάβει πρωτοβουλίες (κάτι που δεν προκύπτει από πουθενά), τώρα είναι πλέον αργά, καθώς το κανάλι έχασε τα πρόσωπα που του έδιναν την όποια δυναμική ανέπτυσσε στην τηλεθέαση (με τους υπολοίπους να έχουν αβέβαιο μέλλον), ενώ οι συνεχείς αποχωρήσεις προσώπων από την ενημέρωση ναρκοθέτησαν τη στόχευση της δημιουργίας ενός τηλεοπτικού πόλου με ισχυρή πολιτική και κοινωνική επιρροή.

 

Κατά τα άλλα, είναι κοινό μυστικό ότι, μετά την απόφαση Σαββίδη να μειώσει δραστικά το μπάτζετ, το πρόγραμμα του καναλιού παραμένει στον αέρα, με εξαίρεση τη μεταγραφή της Ελένης Τσολάκη και την εξασφάλιση των σίριαλ που ανακοινώθηκαν πριν από λίγο καιρό.

 

Όσο για το ανοικτό μέτωπο της παρουσίασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, μετά τη σίγουρη λύση της συνεργασίας με τη Νίκη Λυμπεράκη, κάποιοι βάζουν στην εξίσωση το όνομα της Κάτιας Μακρή, που θα μπορούσε να προσεγγιστεί από τον διευθυντή, Χρήστο Παναγιωτόπουλο. Ωστόσο οι καλάγνωρίζοντες επισημαίνουν πως είναι μάλλον χλωμό να παραιτήθηκε από τη σιγουριά του καναλιού των Βαρδινογιάννηδων για την αβέβαιη προοπτική της Παιανίας. Φυσικά, όλα αυτά εξαρτώνται από τις προτάσεις και τις διαθέσεις..

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου