Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Ο Χάρης Βαρθακούρης με το μέρος του Τσαλίκη στη διαμάχη με τον ΣΚΑΪ

Απρόσμενη συνέχεια στο σίριαλ της διαμάχης Γιώργου Τσαλίκη – ΣΚΑΪ, σχετικά με τη διακοπή της συνεργασίας του για την παρουσίαση του «Βig Brother» πριν καν αυτό αρχίσει, δόθηκε χθες. Ο Χάρης Βαρθακούρης, που ήταν παρουσιαστής του ριάλιτι, αλλά και του «Σου-Κου Family» του καναλιού του Φαλήρου για τη σεζόν που τελειώνει, πήρε ανοιχτά το μέρος του
Γιώργου Τσαλίκη.

 

Το πρωί της Παρασκευής, ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, «Πάμε Δανάη», όπου μίλησε για το «Big Brother» και την ξαφνική προσπάθεια του ΣΚΑΪ να λύσει το συμβόλαιο που υπέγραψε ο ίδιος ως κεντρικός παρουσιαστής του ριάλιτι τον Απρίλιο του 2021. «Πολύ στεναχωρήθηκα με ό,τι έγινε με τον ΣΚΑΪ. Στεναχωρήθηκα και με έθιξε σαν προσωπικότητα και σαν άνθρωπο. Είχα αποφασίσει να μη μιλήσω.

 

Η υπόθεση έχει πάρει τη δικαστική οδό και θα δικαιωθώ, είναι δεδομένο. Από δω ξεκίνησε ένα #metoo. Κακοποίηση δεν είναι μόνο η σεξουαλική, κακοποίηση είναι ο βιασμός της ψυχής. Το ύψιστο μέσο για να διαφυλάξεις τη δουλειά σου είναι ένα συμβόλαιο. Είναι ένα συμβόλαιο το οποίο μετά από μια περίοδο ανεργίας, που τρώγαμε τα έτοιμα, σε δεσμεύει για 9 μήνες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Τσαλίκης, λέγοντας στη συνέχεια πως ταράχθηκε πολύ με τη διαχείριση του όλου θέματος. Το ζήτημα επανήλθε λοιπόν μέσα από το λογαριασμό του Χάρη Βαρθακούρη ο οποίος ανέφερε: «Γιώργο Τσαλίκη είσαι μέγας μάγκας και παράδειγμα προς μίμηση! ΣΕ παραδέχομαι! Τα συμβόλαια είναι… κωλόχαρτα! Ρώτα και άλλους να σου πουν…».

 

Προφανώς και το συγκεκριμένο μήνυμα ήταν ευθεία βολή προς τη διοίκηση του ΣΚΑΪ, την ώρα που οι πληροφορίες αναφέρουν πως το συμβόλαιο του Χάρη Βαρθακούρη με τον ΣΚΑΪ δεν ανανεώνεται για την επόμενη σεζόν, ενώ υπάρχει περίπτωση να μη συνεχιστεί και η συνεργασία με τη σύζυγό του, Αντελίνα Βαρθακούρη.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Δευτέρα 12 Ιουλίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου