Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Μαρία Μπεκατώρου: Ξεφυλλίζοντας το άλμπουμ της ζωής μου

Της Σάσας Σταμάτη

 

Η παρουσιάστρια περνούσε με τους γονείς της τα καλοκαίρια της στην Κεφαλονιά. «Εγώ την Κεφαλονιά την αγάπησα πάρα πολύ μέσα από τα μάτια του συγχωρεμένου του μπαμπά μου. Την αγαπούσε τόσο πολύ την Κεφαλονιά που έλιωνε για αυτήν, δεν ξέρω πώς να σου το πω αλλιώς.

 

Αυτό το συναίσθημα που είχε εκείνος το έχω ακόμα κι εγώ, όταν φτάνω στο νησί και θέλω να φιλήσω το χώμα! Όταν έφυγε ο μπαμπάς μου το 2013 από τη ζωή, είχα μετά τρομερό πρόβλημα στο να πηγαίνω. Για λίγο καιρό έμενα σε ξενοδοχείο, δεν μπορούσα να πάω στο σπίτι μου. Επειδή για μένα η Κεφαλονιά ήταν ο πατέρας μου, ήτανε και η γιαγιά μου,  που την έχασα πολλά χρόνια πριν,
αλλά ήταν ο μπαμπάς μου ο οποίος μου μετάγγισε αυτή την αγάπη στο αίμα μου».

 

Στην Αθήνα η Μαρία Μπεκατώρου πήγε σχολείο στις Ουρσουλίνες, στο Νέο Ψυχικό, και της άρεσε πολύ να απαγγέλλει ποιήματα ή να πρωταγωνιστεί στις παιδικές παραστάσεις. Όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες, η μητέρα της Μαρίας Μπεκατώρου υπήρξε πολύ όμορφη γυναίκα στα νιάτα της και φρόντιζε ιδιαίτερα την εξωτερική της εικόνα, ενώ πρόσεχε πάρα πολύ και το στυλ της μικρής Μαρίας, που είχε πάντα ζωγραφισμένο το χαμόγελο στα χείλη της και ήταν πάντα καλοντυμένη και προσεγμένη.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime το Σάββατο 10 Ιουλίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου