Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Η «Ματωµένη Γη» έρχεται στον ΑΝΤ1

Μια ιστορία που μας μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο πάθη, ανατροπές και συνωμοσίες… έρχεται στον ΑΝΤ1 από τη Δευτέρα 12 Ιουλίου και καθημερινά στις 16.45 το απόγευμα.

 

Για τις οικογένειες Castañeda και Montiel, η καλλιέργεια των αμπελιών και η παραγωγή κρασιού είναι κάτι παραπάνω από μια δουλειά. Είναι τρόπος ζωής και πάθος! Ο Crisanto Castañeda ήρθε στη Νάπα πριν από τριάντα χρόνια χωρίς μια δεκάρα στην τσέπη του. Μετά από πολλά χρόνια σκληρής δουλειάς, έχει κατακτήσει τους στόχους του: μια πιστή σύζυγο, τη Mercedes, τέσσερα παιδιά, υπέροχους αμπελώνες και μια μπουτίκ με εκλεκτά κρασιά.

 

Από την άλλη, η Natalia Martínez de Montiel γεννήθηκε και μεγάλωσε στους υπέροχους αμπελώνες της Νάπα και παντρεύτηκε τον Paco Montiel, έναν μορφωμένο και καλό άνδρα, ο οποίος υποστήριξε το όνειρό της να γίνει οινοποιός. Έχει μόνο έναν γιο, τον Luis Montiel, ενώ μεγάλωσε και το μεγαλύτερο γιο του συζύγου της, τον «δύσκολο» Juan José Montiel. Τα μέλη των δύο οικογενειών είναι φίλοι και συνεργάζονται στενά, βοηθώντας ο ένας τον άλλο στην παραγωγή κρασιού.

 

Αλλά αυτή η ειρηνική σχέση κλονίζεται όταν ο Emilio, ο μεγαλύτερος γιος των Castañeda, σκοτώνεται σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα που προκλήθηκε από την απερισκεψία του καλύτερου φίλου του, του Juan José Montiel.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τετάρτη 7 Ιουλίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου