Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Xάρις Αλεξίου: Επιβλητική παρουσία μάγεψε στην Επίδαυρο

Της Σίσσυς Μενεγάτου

 

Ο κόσμος ήταν σαν να την περίμενε, σίγουρος πως αυτή η τεράστια φωνή μπορεί να γεμίσει και το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου. Η Χάρις Αλεξίου όχι μόνο δεν τους διέψευσε, αλλά στην πρώτη της εμφάνιση στην αρχαία τραγωδία στάθηκε κάτι παραπάνω από «άξια». Επιβλητική παρουσία, με το που εμφανίστηκε στη σκηνή «μάγεψε» το κοινό, με φωνή βαθιά, καθαρή, βγαλμένη από την ψυχή, στην «Ιφιγένεια η εν Ταύροις» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη, ο οποίος και της εμπιστεύθηκε το ρόλο της θεάς Αθηνάς.

 

Ανάμεσα σε δοκιμασμένους ηθοποιούς (Νίκος Ψαρράς, Λένα Παπαληγούρα κ.ά.) κατάφερε να ξεχωρίσει,αποδεικνύοντας ότι στέκεται θαυμάσια και στο χώρο της υποκριτικής.

 

Μεταξύ αυτών που βρέθηκαν στην Επίδαυρο και ο καλός της φίλος και χρόνια συνοδοιπόρος στο μουσικό της ταξίδι, ο Γιώργος Νταλάρας, που μέσα από το λογαριασμό του στο Facebook έκανε το εξής σχόλιο: «Ευρυπίδη, Ιφιγένεια εν Ταύροις. Η αδελφική αγάπη,οι μεγάλες αξίες, οι αρχές, η μοίρα, ο εξόριστος, ο ξένος. Πολύ ωραία παράσταση. Μπράβο». Η ίδια, πάντως, διατηρώντας τη σεμνότητά της, έγραψε στο Facebook: «Νιώθω δέος, χαρά και τιμή που παίζω στην Επίδαυρο, σε ένα από τα ωραιότερα αρχαία δράματα, ανάμεσα στα κορυφαία ταλέντα της σύγχρονης σκηνής».

 

Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι την περιμένει κι ένας πρωταγωνιστικός ρόλος-έκπληξη στο σίριαλ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Mega.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου