Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Η «Γη της Ελιάς» καρποφορεί ένα δυνατό έρωτα

Η Αφροδίτη και ο Liam ή αλλιώς η Μυρτάλη και ο Στέφανος. Δύο φιλόδοξοι νέοι, με πείσμα και τόλμη. Δύο ταλαντούχοι, πρωτοεμφανιζόμενοι ηθοποιοί, που βρίσκονται στο επίκεντρο της νέας σειράς του Mega «Η Γη της Ελιάς» και γύρω τους ξετυλίγεται το κουβάρι της ιστορίας. Η Αφροδίτη Λιάντου, κόρη της Εβελίνας Παπούλια, και ο Liam Ireland έρχονται να διηγηθούν τον έρωτα της Μυρτάλης Βρεττάκου και του Στέφανου Καπερνάρου, δύο ηρώων που εμπνεύστηκε η Βάνα Δημητρίου και «ζωντανεύει» στην οθόνη ο Ανδρέας Γεωργίου. Ο έρωτάς τους τυλίγεται στα δίχτυα μιας εκδίκησης, με φόντο τη μαγευτική Μάνη.

 

Η Μυρτάλη είναι η μοναχοκόρη του Ιπποκράτη Βρεττάκου, γεωπόνος στοεπάγγελμα. Ένα κορίτσι 23 ετών, µε τσαγανό και πείσµα. Μετά το θάνατο του πατέρα της συνειδητοποιεί πως κάποιος επιδιώκει να τη σκοτώσει. Θα διεκδικήσει την περιουσία που της έκλεψαν. Αδυναμία της, ο έρωτάς της για τον Στέφανο Καπερνάρο. Είναι ένας νέος και γοητευτικός άντρας 27 ετών, τολµηρός κι επίµονος. Φιλόδοξος γεωπόνος, με πάθος για την καλλιέργεια της ελιάς. Είναι άνθρωπος της δράσης, αλλά και της λογικής. Η αγάπη του για τη Μυρτάλη θα είναι το µοναδικό του καταφύγιο όταν θα ξεσπάσει μια παλιά βεντέτα.

 

Η ιστορία ξεκινά ένα συνηθισµένο απόγευµα, όταν η 23χρονη Μυρτάλη Βρεττάκου φεύγει από το πατρικό της για να συναντήσει τον 27χρονο αγαπηµένο της Στέφανο Καπερνάρο. Λίγο αργότερα, όµως, το ερωτικό τους κρησφύγετο τυλίγεται στις φλόγες και η τύχη των δύο ερωτευµένων παιδιών αγνοείται. Στο αρχοντικό των Βρεττάκων επικρατεί μεγάλη αναστάτωση.

 

Ο πατριάρχης της οικογένειας, ο Ιπποκράτης Βρεττάκος, είναι βαριά άρρωστος. Με το θάνατό του, οι ισορροπίες εντός της οικογένειας ανατρέπονται, τα προσωπεία πέφτουν και σκοτεινά μυστικά αναδύονται. Σε παράλληλη δράση συναντάµε τη Μυρτάλη, που παλεύει να περάσει απαρατήρητη στη σκιά των γεγονότων. Η τελευταία της ξέγνοιαστη ανάµνηση είναι στην αγκαλιά του Στέφανου, λίγο πριν γίνει στάχτη το µικρό ξύλινο σπιτάκι που φιλοξενούσε τον έρωτά τους.

 

Από εκείνη τη µέρα και µετά, η Μυρτάλη ζει σε ένα αποµονωµένο σπιτάκι στο Οίτυλο. Ο Στέφανος ψάχνει παντού να τη βρει, αλλά εκείνη κρύβεται από όλους προσπαθώντας να βρει στοιχεία για το ποιος τη θέλει νεκρή! Η συναρπαστική αυτή ιστορία είναι μόνο μία από αυτές που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών από το φθινόπωρο στη νέα δραματική σειρά του Ανδρέα Γεωργίου στο Mega.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Πέμπτη 1 Ιουλίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου