Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

H Ελένη Mενεγάκη στο Mega το καλό

Με ταχείς ρυθμούς προχωρά η προετοιμασία για το νέο πρόγραμμα του Mega, το οποίο θα βγει στον αέρα το επόμενο φθινόπωρο τελείως ανανεωμένο. Μια πρώτη γεύση πήρε ήδη το τηλεοπτικό κοινό με τη φρέσκια καμπάνια «Το Mega το καλό», που δημιουργεί αδημονία για όλα όσα θα έρθουν στις οθόνες μας το φθινόπωρο. Το κεντρικό πρόσωπο της ψυχαγωγίας του σταθμού είναι φυσικά η Ελένη Μενεγάκη.

 

Χθες, η δημοφιλέστερη Ελληνίδα παρουσιάστρια πραγματοποίησε την πρώτη της φωτογράφιση για τη νέα καμπάνια του σταθμού. Ο Δημήτρης Σκουλός ανέλαβε να φωτογραφίσει την παρουσιάστρια και η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram στιγμιότυπο από την προετοιμασία. «Φωτογράφιση για το νέο πρόγραμμα του @megatvcom! Ραντεβού τον Σεπτέμβρη! #ToMegaToKalo #eleni», έγραψε στη λεζάντα.

 

Το Mega ανακοίνωσε επίσημα τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη τον περασμένο Απρίλιο. Η παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή με την εκπομπή «Κοκτέιλ» στο πλευρό του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη στις αρχές της δεκαετίας του ’90 και στη συνέχεια στο τηλεπαιχνίδι «Mega Banca» στο πλευρό του Γιώργου Πολυχρονίου.

 

Μετά από ένα χρόνο και κάτι απουσίας από την τηλεόραση, η παρουσιάστρια θα εμφανιστεί πάλι στις οθόνες μας το προσεχές φθινόπωρο με καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή και ανανεωμένο περιεχόμενο. Ήδη βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις για τα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν την ομάδα της.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τετάρτη 30 Ιουνίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου