Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Τέλος εποχής στο Star για τους «Κου Κου»

Την Παρασκευή 9 Ιουλίου πέφτει οριστικά η αυλαία για την πρωινή εκπομπή του Star «Στη Φωλιά των Κου Κου». Η Κατερίνα Καραβάτου μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου της με το κανάλι δεν πρόκειται να συνεχίσει τη συνεργασία της σε κάποιο άλλο πρότζεκτ του τηλεοπτικού σταθμού.

 

Χθες το μεσημέρι, μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ των συντελεστών, αλλά χωρίς την Κατερίνα Καραβάτου, όπου και ανακοινώθηκε επίσημα πως η πρωινή εκπομπή έφτασε στο τέλος της και δεν πρόκειται να έχει συνέχεια την επόμενη τηλεοπτική περίοδο. Πολλά σενάρια ακούγονται ήδη για τους πιθανούς διαδόχους τους στην πρωινή ζώνη του Star.

 

Ένα από αυτά είναι να τοποθετηθεί στη ζώνη το ραδιοφωνικό δίδυμο του Sok Fm της Χαλκίδας, Γιώργος Καρτελιάς και Ελίνα Παπίλα, ενώ νέα πρόσωπα θα πλαισιώσουν την ομάδα της καινούργιας εκπομπής μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Ακούγεται δε έντονα πως ενδεχομένως να αξιοποιηθούν και παίκτες από το «GNTM» και το «Master Chef». Οι διεργασίες είναι έντονες και θα κορυφωθούν το επόμενο διάστημα.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τρίτη 29 Ιουνίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου