Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Άγριος καβγάς του Περρή µε την Ελίζαµπεθ Ελέτσι

Χαμός  έγινε στο χθεσινό «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Ο Βαγγέλης Περρής και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι ήρθαν σε αντιπαράθεση, λόγω των δηλώσεων που έκανε η πρώην παίκτρια του «Survivor».

 

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είχε δηλώσει πως έγινε ερωτική πράξη μέσα στο ριάλιτι, κάτι που ο Βαγγέλης Περρής δεν άφησε ασχολίαστο. «Εσύ εκεί πέρα ήσουν σαν ανταποκρίτρια σεξουαλικών δραστηριοτήτων; Και πες ότι δύο παιδιά βρέθηκαν κοντά, εσύ ως τι βγαίνεις και λες ότι έκαναν αυτό και το άλλο; Γιατί βγαίνεις και το λες αυτό; Έκανες πλήρη περιγραφή ανθρώπων. Τι εξυπηρετεί το να βγαίνεις και να λες τις ερωτικές δραστηριότητες κάποιων συνανθρώπων σου, είτε τις παρακολούθησες είτε τις φαντάστηκες;», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Περρής και πρόσθεσε: «Τι νόημα έχει να περιφέρεσαι σε εκπομπές και να λες ποιος έχει κάνει σεξ;Σταμάτα αυτό με το “Δημοκρατία έχουμε”».

 

«Όταν κάποιος μου κάνει μια ερώτηση, απαντάω. Αν δεν θέλω να απαντήσω, δεν απαντώ. Να μου δώσει κάποιος άδεια για να μιλήσω; Δεν νομίζω. Δεν υπάρχει αυτό, ζούμε σε Δημοκρατία. Δεν είπα κάτι κακό. Δεν έγινε κάτι μπροστά μου, αλλά το άκουσα και με έναν παίκτη μέσα στο παιχνίδι το συζητήσαμε», απάντησε, μεταξύ άλλων, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Παρασκευή 25 Ιουνίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου