Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Χρυσό δώρο από τον Ατζούν στον Σάκη και τη Μαριαλένα

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι τα «hot» ονόματα του φετινού «Survivor» και, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ατζούν Ιλίτζαλι τους προσφέρει χρυσάφι για να τους δέσει με συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Τούρκος παραγωγός φέρεται να τους έχει ήδη προσεγγίσει και οι δύο πλευρές να έχουν ανανεώσει το ραντεβού τους για μετά τον τελικό. Συγκεκριμένα, υπάρχει ήδη πρόταση από τον Τούρκο καναλάρχη σε Κατσούλη και Ρουμελιώτη. Ένα μεγάλο δώρο και σίγουρα όχι δώρο γάμου…

 

Πρόκειται για πρόταση για τηλεοπτική συνεργασία με δεδομένο ότι η Acun Medya έχει αποκλειστικό συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΣΚΑΪ, οπότε κατ’ επέκταση σε αυτό το κανάλι θα οδηγηθεί το ζευγάρι. Κανείς δεν γνωρίζει το ακριβές περιεχόμενο της πρότασης, ούτε και αν είναι κοινή, ωστόσο οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό με πολλά μηδενικά. Η πρώτη κρούση φέρεται να έχει γίνει στον Άγιο Δομίνικο και οι δύο πλευρές στη συνέχεια ανανέωσαν το ραντεβού για την Αθήνα, μετά το μεγάλο τελικό.

 

Σε κάθε περίπτωση ο Ατζούν τους δίνει «χρυσάφι», γιατί θέλει να τους έχει στο δυναμικό του και όλη την επόμενη τηλεοπτική περίοδο.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τρίτη 22 Ιουνίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου