Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Με συγχρηµατοδότηση του ΕΚΟΜΕ οι «Συµπέθεροι απ’ τα Τίρανα»

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται τα γυρίσματα της νέας κωμωδίας «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», που θα κάνουν την τηλεοπτική τους πρεμιέρα τη νέα σεζόν στο Mega. Την ομάδα παραγωγής και τους συντελεστές συνάντησε, εν ώρα εργασίας, ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Λεωνίδας Χριστόπουλος.

 

Οι «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» ανήκουν στις παραγωγές που στηρίζονται από το πρόγραμμα του ΕΚΟΜΕ (Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων) για τη συγχρηματοδότηση των ελληνικών
οπτικοακουστικών παραγωγών. Ο κύριος Χριστόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων ότι «το ΕΚΟΜΕ στηρίζει έμπρακτα τις εταιρείες παραγωγής, τους ηθοποιούς και τους λοιπούς συντελεστές του χώρου των οπτικοακουστικών μέσων» και επιπλέον πως το «Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης θα συνεχίσει να στηρίζει τη δυναμική ανάπτυξη αυτού του χώρου και με νέες πρωτοβουλίες».

 

Οι «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» είναι η νέα κωμική σειρά που έρχεται να καταρρίψει όλα τα στερεότυπα των family comedies. Ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου μεταφέρουν στη μικρή οθόνη μία από τις μεγαλύτερες θεατρικές τους επιτυχίες. Εγγύηση αποτελεί φυσικά και το καστ των εξαιρετικών ηθοποιών που συμμετέχουν.

 

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τετάρτη 16 Ιουνίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου