Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Ο γιος του «Τίγρη» θα… τρέξει τη «Ναυτεµπορική»

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε προ ημερών στα γραφεία της Aegean, στον Πειραιά, μεταξύ του Δημήτρη Μελισσανίδη και της ομάδας εκκαθαριστών της «Ναυτεμπορικής». Ο σκοπός της συγκεκριμένης μάζωξης δεν ήταν άλλος από την προετοιμασία ενόψει και της επίσημης αλλαγής σκυτάλης του ιστορικού ομίλου. Ως γνωστόν, πριν από περίπου τρεις μήνες εταιρεία συμφερόντων Μελισσανίδη αναδείχθηκε υπερθεματιστής στη διαδικασία ειδικής εκκαθάρισης.

 

Μετά την εξέλιξη αυτή, έχουν προχωρήσει όλα τα διαδικαστικά, που θα οδηγήσουν μέχρι τα τέλη Αυγούστου στην ανάληψη των περιουσιακών στοιχείων (εφημερίδα, πιεστήριο, site) από την οικογένεια Μελισσανίδη. Ολο αυτό το «νεκρό» διάστημα ο «Τίγρης» είχε την ευκαιρία να συζητήσει με διαφόρους το ενδεχόμενο συνεργασίας, χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει καμία συμφωνία. Συγκεκριμένα, είχε ακουστεί ότι υπήρχε σοβαρό ενδεχόμενο το site της «Ναυτεμπορικής» να «τρέξει» από τον όμιλο της 24Media και το πιεστήριο από τον εκδότη της «Δημοκρατίας», Γιάννη Φιλιππάκη.

 

Τελικά, φαίνεται ότι καμία από αυτές τις λύσεις δεν προχώρησε, αφού ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατέληξε στην απόφαση να δώσει τα κλειδιά του εκδοτικού ομίλου που στήνει στον γιο του, Γιώργο. Μάλιστα, στη συνάντηση με τους εκκαθαριστές άφησε να εννοηθεί ότι μελλοντικά μπορεί να επιχειρήσει και άλλες κινήσεις στον χώρο των media. Η νέα εποχή της «Ναυτεμπορικής» θα έχει ως έδρα τα γραφεία της Aegean, στον Πειραιά.

 

Με αφορμή αυτή την εξέλιξη, αξίζει να επισημανθεί ότι η απόφαση Μελισσανίδη να «τρέξει» ο γιος του το μαγαζί σε καμία περίπτωση δεν λειτουργεί απαγορευτικά στη φημολογούμενη συνεργασία με τον Πέτρο Λεωτσάκο του bankingnews. Τέλος και σε ό,τι αφορά την εκτυπωτική μονάδα της «Ναυτεμπορικής», κατά πάσα πιθανότητα ο «Τίγρης» σκοπεύει να κρατήσει την ομάδα που
ασχολείται εδώ και χρόνια με το πιεστήριο.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου