Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

«Σάββατο» το όνοµα της εφηµερίδας του Παναγιωτάκη

Τον Οκτώβριο σχεδιάζεται να κυκλοφορήσει στα περίπτερα η εβδομαδιαία εφημερίδα που ετοιμάζει (όπως αποκάλυψε το powergame.gr) ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Action24, Διονύσης Παναγιωτάκης, ο οποίος προφανώς σε μια δύσκολη συγκυρία για τον Τύπο θεωρεί ότι υπάρχει κενό για ένα φύλλο που θα κινείται στη λογική του καναλιού του. Στο πλαίσιο αυτό, ήδη έχει ξεκινήσει τη σχετική προετοιμασία, επιλέγοντας τη βασική ομάδα των συνεργατών του.

 

Πρώτο λόγο στο εγχείρημα Παναγιωτάκη θα έχει ο δημοσιογράφος Γιάννης Πολίτης (δεν αποκλείεται να αναλάβει και τη διεύθυνση της εφημερίδας), ενώ στις σελίδες της υπό έκδοση εφημερίδας θα συναντούν οι αναγνώστες τους περισσότερους συντελεστές του Action24. Με βάση τα όσα κυκλοφορούν στην πιάτσα, θα πρόκειται για ένα φύλλο που θα στηρίζεται ως επί το πλείστον στην άποψη και τη ρεπορταζοανάλυση. Το έντυπο θα κυκλοφορήσει σε εντελώς διαφορετικό χαρτί από αυτό των εφημερίδων (θα μοιάζει περισσότερο με περιοδικό) και δεν θα συνοδεύεται από προσφορές. Ηδη έχει επιλεγεί και το όνομα της νέας εφημερίδας, που λέγεται «Σάββατο». Από τον τίτλο καταλαβαίνει κανείς και την ημέρα που θα κυκλοφορεί κάθε εβδομάδα.

 

Ο στόχος του Διονύση Παναγιωτάκη είναι να μεταφέρει στο χαρτί μέρος των φανατικών τηλεθεατών του Action24. Αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει ότι, εκτός από τους συντελεστές του καναλιού, δεν θα επιδιώξει να ενισχύσει το δυναμικό της εφημερίδας και με άλλα πρόσωπα, που διαθέτουν (κυρίως) εμπειρία στα έντυπα. Πάντως, παράλληλα με την έκδοση του νέου εντύπου, το αφεντικό του Action24 από το φθινόπωρο σχεδιάζει να ενισχύσει και το κανάλι με την προσθήκη νέων ενημερωτικών εκπομπών, αφού πιστεύει (και το έχει  αποδείξει) στη δυναμική των περιφερειακών καναλιών.

 

Τέλος, ο Παναγιωτάκης ενόψει φθινοπώρου ετοιμάζει και άλλες δραστηριότητες, που συνδέονται με τα θέατρα και την ηλεκτρονική πώληση εισιτηρίων.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου