Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Ατζούν: ∆ίνει 3.000.000€ για τους… κριτές του «Master Chef»

Δυναμίτη στην κυριολεξία έβαλε ο Ατζούν στο τηλεοπτικό τοπίο με μια κίνηση που έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως. Προσπαθεί να «κλέψει» τους τρεις κριτές του «Master Chef» για νέο μαγειρικό
ριάλιτι στον ΣΚΑΪ με ποσό-μαμούθ!

 

Σύμφωνα με πληροφορίες των τελευταίων ημερών, ο Τούρκος παραγωγός προσφέρει συνολικά 3 εκατομμύρια ευρώ (1 εκατομμύριο ευρώ για καθέναν από τους σεφ) για συνεργασία συνολικής διάρκειας τριών ετών με κλειστό συμβόλαιο για τους Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Σωτήρη Κοντιζά και Πάνο Ιωαννίδη. Αν και ο Τούρκος δεν αποκαλύπτει ακόμη ποιο είναι το ριάλιτι, οι πληροφορίες λένε πως εξασφάλισε για λογαριασμό του ΣΚΑΪ τα δικαιώματα του «Top Chef», που είχε προβληθεί στη χώρα μας το 2010 από τον ΑΝΤ1, ενώ, ως γνωστόν, στην Τουρκία έχει τα δικαιώματα του «Μaster Chef».

 

Το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ προορίζεται για το πρώτο μισό της σεζόν και, αν τελικά βγει στον αέρα, έχοντας «αρπάξει» τους τρεις σεφ του Star, θα βρεθεί απέναντι από το «GNTM», που είναι το άλλο δυνατό ριάλιτι του καναλιού της Κηφισιάς. Αυτή η κίνηση-ματ του Ατζούν Ιλιτζαλί με την πρόταση-μαμούθ προκάλεσε συναγερμό στο Star, που σπεύδει τώρα να αποτρέψει την έξοδο των τριών σεφ.

 

Το κανάλι, που έως τώρα ανανέωνε το συμβόλαιο με τους κριτές των ριάλιτι ανά σεζόν και όχι με μακροχρόνιες δεσμεύσεις και κλειστά συμβόλαια, προχωρά σε αντιπρόταση προκειμένου να αποκρούσει την τουρκική «εισβολή».

 

Συγκεκριμένα, ανεβάζει τόσο το ύψος της αμοιβής των τριών σεφ όσο και το χρόνο διάρκειας της συνεργασίας, ώστε να τους δώσει ισχυρά κίνητρα να παραμείνουν στο σταθμό. Και όλα αυτά ενώ ο Ατζούν ετοιμάζει νέα αντιπρόταση, καθώς θέλει σε κάθε περίπτωση να κλείσει τους τρεις σεφ. Ο πόλεμος στο παρασκήνιο θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες…

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Δευτέρα 31 Μαΐου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου