Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Από τον ΑΝΤ1 στο Mega η Άννα Βλαβιανού

Αλλαγές δρομολογούνται στη διοικητική πυραμίδα του Μega όσον αφορά στον τομέα επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του τηλεοπτικού σταθμού της Συγγρού. Εν όψει της δυναμικής επανεκκίνησης του σταθμού την επόμενη σεζόν, το νευραλγικό αυτό τομέα αναλαμβάνει η Άννα Βλαβιανού που μόλις την περασμένη εβδομάδα παραιτήθηκε από τη θέση της διευθύντριας επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του ΑΝΤ1.

 

Κατείχε τη συγκεκριμένη θέση στο κανάλι του Αμαρουσίου τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ακριβής τίτλος της στο Mega θα είναι Corporate Communications and Ρublic Relations Director (Διευθύντρια εταιρικής επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων). Με μακρά και επιτυχημένη θητεία στον ΑΝΤ1 και νωρίτερα για 6 χρόνια στην τηλεόραση του Alpha, η κ. Βλαβιανού θεωρείται από τα πλέον επιτυχημένα στελέχη στον τομέα της επικοινωνίας των εγχώριων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «On time», μετά τη γνωστοποίηση της αποχώρησής της από τον ΑΝΤ1 είχε τέσσερις σοβαρές προτάσεις -όχι μόνο από το χώρο της τηλεόρασης- ωστόσο επέλεξε τελικά τη μετακίνησή της στο Mega αφενός λόγω της άριστης σχέσης που έχει με το διευθυντή προγράμματος του σταθμού Κώστα Σούσουλα (συνεργάστηκαν στον Alpha), αφετέρου γιατί της ταιριάζει το προφίλ που θα διαμορφώσει το Μεγάλο Κανάλι τη νέα τηλεοπτική περίοδο.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Παρασκευή 28 Μαΐου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου