Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

«Άγριες Μέλισσες»: Ο Δούκας προδίδεται από την καρδιά του

Οι τελευταίες ανατροπές στον Β’ κύκλο στις «Άγριες Μέλισσες» είναι συγκλονιστικές. Το ερώτημα όλων των φαν της σειράς είναι αν τελικά ο Δούκας Σεβαστός (Λεωνίδας Κακούρης) θα πληρώσει για τα εγκλήματα που έχει κάνει ή αν θα τη γλιτώσει για άλλη μια φορά.

 

Όλα δείχνουν πως ο Μελέτης (Γιώργος Γεροντιδάκης) θα είναι το εξιλαστήριο θύμα καθώς θα τα πάρει όλα επάνω του, παρόλο που στα περισσότερα από αυτά ήταν το εκτελεστικό όργανο του θείου του. Μάλιστα μόνος του ο Δούκας δηλητηρίασε τον Σωκράτη Θέμελη (Χάρης Σώζος). Όμως ο κλοιός στενεύει γύρω από τον Δούκα, που θα τον «καρφώσουν» δύο από τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα.

Η αδελφή του Ανέτ (Κάτια Δανδουλάκη) και η κόρη του Πηνελόπη (Μαρία Πετεβή), που πλέον θέλει να ξεχάσει τα πάντα και να φύγει στο Παρίσι. Η Ανέτ μετά την προδοσία της δεν θα αντέξει. Η καρδιά της θα την προδώσει. Όμως και ο Δούκας δεν θα μπορέσει να δεχτεί το θάνατο της αδελφής του, αλλά και το γεγονός ότι όλοι -πλην της Μυρσίνης (Κατερίνα Διδασκάλου)- θα τον κάνουν πέρα ενώ τον περιμένει η φυλακή. Έτσι ξαφνικά θα σωριαστεί στο έδαφος, προδομένος από την καρδιά του.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τρίτη 25 Μαΐου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου