Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Ο καβγάς on air του Ουγγαρέζου με τη Φαίη Σκορδά

Ενώ τα τελευταία 24ωρα το γύρο του Διαδικτύου κάνουν δημοσιεύματα που θέλουν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να αποχωρεί στο τέλος της σεζόν και από το «Πρωινό», αλλά και από τον ΑΝΤ1, ένας ξαφνικός καβγάς χθες το πρωί στην εκπομπή του ΑΝΤ1 έδωσε τροφή για πολλά σχόλια.

 

Αφορμή στάθηκε ένα βίντεο που προβλήθηκε με την τούρτα γενεθλίων που έκανε δώρο στο σύντροφό της η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, το σχολιασμό που ακολούθησε από την εκπομπή της
Ηλιάνας Παπαγεωργίου και τελικά την απάντηση της ίδιας της εκκεντρικής περσόνας. «Δεν ξέρω πώς ξεκίνησε η κουβέντα στην εκπομπή, αλλά προφανώς κάτι έγινε και γι’ αυτόν το λόγο σχολιάστηκε» ανέφερε η Φαίη Σκορδά και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε: «Σχολίαζαν το θέμα. Εμείς τι σχολιάζουμε εδώ πέρα, τη Συνθήκη του Άμστερνταμ;». «Δεν καταλαβαίνω, Δημήτρη μου…» ήταν η συνέχεια που δόθηκε από τη Φαίη και μετά από ένα λεκτικό πινγκ πονγκ η παρουσιάστρια του «Πρωινού» σχολίασε: «Εμένα μου κάνει εντύπωση, γιατί βλέποντας κάποια QnA που κάνει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο Instagram.

 

Δεν ξέρω αν την παρακολουθείς, γιατί αυτά είναι τα θέματα που ασχολείσαι και στο ραδιόφωνο και στα πρωινά». «Εσύ λες τι είναι η τούρτα και από πού έως πού. Από πού να ξεκίνησε η κουβέντα, ρε Φαίη; Από τα θέματα που σχολιάζουμε όλοι. Δεν αποποιούμαι αυτά που σχολιάζω και στο ραδιόφωνο κι εδώ. Εσύ μας λες από πού κι ως πού. Πετάς σπόντες για μένα» της απάντησε ο Ουγγαρέζος.
Η ένταση έπεσε στη συνέχεια μεταξύ των δύο συνεργατών, ωστόσο έμπειροι παράγοντες της αγοράς αποδίδουν το γεγονός στη διαφαινόμενη αποχώρηση Ουγγαρέζου από την εκπομπή στο τέλος της χρονιάς.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Παρασκευή 21 Μαΐου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου