Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Μέτωπα και φήµες για αποχωρήσεις στο Open

Αν τελικώς ο Ιβάν Σαββίδης το πάρει απόφαση να εγκαταλείψει το μακρινό Ροστόφ και να έλθει στη χώρα μας, τότε είναι βέβαιο πως σε ό,τι αφορά το Open θα κληθεί να αντιμετωπίσει πολύ περισσότερα μέτωπα από αυτά για τα οποία τον έχουν ενημερώσει οι συνεργάτες του. Εσχάτως, εκτός των άλλων και ενόψει της αποχώρησης του Νίκου Κοκλώνη από το κανάλι της Παιανίας, βρίσκονται στον αέρα οι δεκάδες τεχνικοί που εξυπηρετούσαν την προβολή των παραγωγών του (είτε αυτών που είχε εξ ολοκλήρου είτε εκείνων στις οποίες διατηρούσε ένα ποσοστό)
και οι οποίοι αγωνιούν για το μέλλον, έχοντας απευθυνθεί ήδη στη διοίκηση ζητώντας να μάθουν τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωσή τους.

 

Στο μεταξύ, ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση περί προχωρημένων επαφών της Σίσσυς Χρηστίδου με τον ΣΚΑΪ (κάποιοι μιλούν ήδη για κλεισμένη μεταγραφή), καθώς οι διοικούντες τον τηλεοπτικό σταθμό φάνηκε να πιάστηκαν στον ύπνο. Ως εκ τούτου, από την πλευρά της ομάδας των στενών συνεργατών του ιδιοκτήτη επιρρίπτεται η ευθύνη γι’ αυτή την ολιγωρία στη διευθύντρια προγράμματος, Mαρία Σαγανά. Ωστόσο, πέραν της παρουσιάστριας της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Σαββατοκύριακου, στην Παιανία προβληματίζονται και για άλλες δύο ισχυρές κυρίες του τηλεοπτικού σταθμού. Ο λόγος για την Κατερίνα Καινούργιου και τη Φαίη Μαυραγάνη. Σε ό,τι αφορά την πρώτη, ακούγεται έντονα ότι μέσω του Ν. Κοκλώνη, ο οποίος ως γνωστόν έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Alpha και το Star, το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς επιχειρεί να έρθει σε επαφή μαζί της, για να ιχνηλατηθεί το τοπίο σχετικά με πιθανό σπάσιμο του συμβολαίου της
με το Open.

 

Βλέπετε, με δεδομένες τις σκέψεις για οριστικό κλείσιμο του κύκλου της «Φωλιάς των Κου-κου» με το τέλος της φετινής σεζόν, είναι λογικό να αναζητούνται νέοι δρόμοι και επιλογές, ιδιαίτερα δοκιμασμένες και με καλά αποτελέσματα στον ανταγωνισμό. Σε ό,τι αφορά την παρουσιάστρια της ενημερωτικής πρωινής εκπομπής του Σαββατοκύριακου, που κόβει πρώτη το νήμα στο δυναμικό κοινό, υπήρξαν σενάρια για ενδιαφέρον της ΕΡΤ να την εντάξει στο δυναμικό της, ωστόσο οι γνωρίζοντες λένε πως το συμβόλαιο που τη δένει με το Open είναι πολύ δύσκολο να ξεπεραστεί σε αυτή τη συγκυρία.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου