Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Ο Φλαµπουράρης στη µάχη των ΜΜΕ

Επιστρατεύεται και πάλι στο μέτωπο της αύξησης της επιρροής της Κουμουνδούρου στα media o πολιτικός πατέρας του Αλέξη Τσίπρα. Ο λόγος βεβαίως για τον Αλέκο Φλαμπουράρη, ο οποίος αναλαμβάνει δράση μετά την εμπλοκή του καλού του φίλου Δημήτρη Μελισσανίδη στον χώρο των ΜΜΕ. Για όσους δεν θυμούνται, οι δύο άνδρες ουδέποτε έκαναν τον κόπο να κρύψουν τις αγαστές σχέσεις τους, και κυρίως την περίοδο της διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

 

Ηταν τότε που ο πρώην υπουργός Επικρατείας απολάμβανε τα ματς της ΑΕΚ από τα επίσημα του ΟΑΚΑ και ο «Τίγρης» επισκεπτόταν το Μέγαρο Μαξίμου από την πίσω πόρτα. Στο πλαίσιο αυτό και με φόντο την αγωνία της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ να βρει άκρες στην εγχώρια εκδοτική πραγματικότητα, προκειμένου να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί για την αξιωματική αντιπολίτευση, ο σημερινός βουλευτής Επικρατείας αφήνει πίσω την πολιτική ραστώνη στην οποία βρίσκεται επί της ουσίας από την 7η Ιουλίου 2019 και επιχειρεί να προσφέρει πάλι τις υπηρεσίες του στο παρασκήνιο.

 

Βασικός στόχος των διεργασιών αυτών είναι να μπουν ακόμη πιο ισχυρά θεμέλια στον δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ του ηγετικού πυρήνα της Κουμουνδούρου και της πλευράς Μελισσανίδη, ώστε να προκύψουν κοινοί κώδικες στο μέτωπο της εισόδου του αφεντικού της ΑΕΚ στα ΜΜΕ με την απόκτηση της «Ναυτεμπορικής». Το ενδιαφέρον βεβαίως εστιάζεται στις επόμενες κινήσεις των εμπλεκόμενων μερών από τη στιγμή που στη «Ναυτεμπορική» θα μπει και επί της ουσίας η σφραγίδα της νέας πραγματικότητας, αλλά και όλη αυτή η δραστηριότητα θα «αγγίξει» και την άμεση προτεραιότητα της Κουμουνδούρου για εξεύρεση ενός επιχειρηματία που να έχει διάθεση να μπει στη διαδικασία εξασφάλισης μιας πανελλαδικής τηλεοπτικής άδειας και δημιουργίας ενός ξεκάθαρα φιλοΣΥΡΙΖΑϊκού καναλιού.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου