Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα… ήταν ∆ούκας Σεβαστός

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ αποκάλυψη έγινε όσον αφορά στο αρχικό καστ των «Άγριων Μελισσών». Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν αυτός που πρώτος είχε δεχτεί κρούση στην αρχή της σεζόν 2019-2020 να αναλάβει το ρόλο του Δούκα στη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1, όπως αποκαλύφθηκε στο «Πρωινό». Ωστόσο,  ο ηθοποιός αρνήθηκε την πρόταση λόγω των θεατρικών του υποχρεώσεων αλλά και των τηλεοπτικών με το «Στην υγειά μας ρε παιδιά!», που ως γνωστόν ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λεωνίδας Κακούρης ήταν από την πρώτη στιγμή στο καστ, όμως του είχε προταθεί να υποδυθεί τον Μιλτιάδη, κάτι που και εκείνος ήθελε μετά από ακόμη έναν ρόλο «κακού» στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Η Επιστροφή», που επίσης υπέγραψαν ο Πέτρος Καλκόβαλης και η Μελίνα Τσαμπάνη. Ο Λεωνίδας Κακούρης συνεχίζει ακάθεκτος ως Δούκας Σεβαστός και στην τρίτη σεζόν των «Άγριων Μελισσών». Θα ξαναβάψει ο Δούκας τα χέρια του με αίμα στις «Άγριες Μέλισσες»; «Από τη στιγμή που έχει γίνει κάτι τέτοιο αρκετά νωρίς στη ζωή σου και επαναλαμβανόμενα, είναι ουσιαστικά η έσχατη λύση σου όταν βρίσκεσαι με την πλάτη στον τοίχο. Έτσι όπως είναι τώρα, γιατί δεν ξέρουμε πώς θα είναι μετά ναπό αυτά που θα συμβούν τώρα και
στο τέλος της σεζόν. Θα ήθελα κάποια στιγμή ο Δούκας να καταλάβει τα λάθη του. Μπαίνουμε σε μια περίοδο που πολλοί θα μπουν φυλακή, πολλοί θα βγουν από τη φυλακή» ανέφερε ο ηθοποιός στο «Πρωινό».

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime το Σάββατο 8 Μαΐου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου