Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Ο γρίφος µε την Εύα και το πόκερ µε τη Νίκη

Σκεπτικισμό και ερωτήματα έχει προκαλέσει στον ΣΚΑΪ το γεγονός ότι η Εύα Αντωνοπούλου δεν έχει υπογράψει μέχρι στιγμής ανανέωση του συμβολαίου της με το κανάλι του Νέου Φαλήρου. Βλέπετε, άπαντες θεωρούν
το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων που παρουσιάζει η δημοσιογράφος άκρως επιτυχημένο και αναπόσπαστο κρίκο στην αλυσίδα της κυριαρχίας του τηλεοπτικού σταθμού στο ενημερωτικό κομμάτι.

 

Ως εκ τούτου, ουδείς θα ήθελε τέτοιου είδους ανακατατάξεις ενόψει της κρίσιμης τηλεοπτικής σεζόν που
έρχεται στη μετα-κορονοϊό εποχή.

 

Οπως είναι σε θέση να γνωρίζει η στήλη, το θέμα έχει ξεφύγει πια από τον επικεφαλής του τομέα ειδήσεων και ενημέρωσης, Βασίλη Παπαδρόσο, και έχει φθάσει στα ψηλά κλιμάκια, ακόμα και στο γραφείο του Γιάννη Αλαφούζου.

 

Φυσικά, ο προβληματισμός αυτός, αλλά και η στάση της δημοσιογράφου έχουν τη βάση τους στην πρόταση που έχει δεχθεί η ίδια από τον επικεφαλής της ενημέρωσης του Open, Χρήστο Παναγιωτόπουλο, για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού της Παιανίας, στη θέση της Νίκης Λυμπεράκη. Μια πρόταση που, σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, βρίσκεται σε απόλυτη ισχύ.

 

Οπως αντιλαμβάνεται κανείς, οι περιπτώσεις των δύο κυριών είναι απολύτως συνδεδεμένες, αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως, αν η απάντηση της Εύας Αντωνοπούλου είναι αρνητική, τότε ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος θα αναγκαστεί να συμβιβαστεί με την ανανέωση του συμβολαίου της Νίκης Λυμπεράκη, που έχει οψιόν για ακόμα μία σεζόν.

 

Γι’ αυτό και μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο θεωρείται βέβαιο πως, αν και ουδέποτε βρήκε κοινούς κώδικες με την anchorwoman του Open, θα περιμένει μέχρι τη λήξη του συμβολαίου της. Αλλιώς, σε περίπτωση πρόωρης αποδέσμευσης, υπάρχει ο κίνδυνος μιας πιθανής πρότασης από την ΕΡΤ, που σε συνδυασμό με ένα «όχι» της Εύας Αντωνοπούλου συνιστά καταστροφικό σενάριο για την Παιανία.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου