Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

«Κιτρινόµαυρος» εµφύλιος Φιλιππάκη – Γέρου για τα… µάτια του Τίγρη

Δεν διανύουν και τις καλύτερες ημέρες οι σχέσεις δύο πάλαι ποτέ στενών συμμάχων εκδοτών, οι οποίοι μέχρι πρότινος είχαν αγαστή συνεργασία σε πολλούς τομείς, αλλά και στην Ενωση Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών, πριν αυτή αλλάξει χέρια.

 

Αντιθέτως, πυκνώνουν οι φωνές ότι οι δυο τους βρίσκονται στα μαχαίρια. Ο λόγος για τον κ. Κωνσταντίνο Γέρου , που εκδίδει την οπαδική εφημερίδα «Αθλητική Ωρα των Σπορ», η οποία στηρίζει την ΑΕΚ, και τον κ. Ιωάννη Φιλιππάκη, ο οποίος, αν και εκδότης της «Live Sport» (η οποία κυκλοφορεί εσχάτως στα περίπτερα χωρίς ταυτότητα!), λανσάρισε και τη σαββατιάτικη, εβδομαδιαία εφημερίδα «Δικέφαλος», η οποία εκ του τίτλου της και μόνο παραπέμπει σε ένα ακραιφνώς οπαδικό φύλλο.

 

 

Και μάλιστα εκδίδεται από την ίδια εταιρεία που κυκλοφορεί την «εφημερίδα χωρίς ταυτότητα», με μία όμως διαφορά: Πρόκειται για μια έκδοση ομολογουμένως πλούσια και με αυξημένο κόστος, αν κρίνει κανείς από το χαρτί, τις ακριβές προσφορές και τη διαφήμιση που έτρεξε στο λανσάρισμα. Οι κακές γλώσσες λένε ότι ο κ. Γέρου δεν είδε με καλό μάτι το «μπάσιμο» Φιλιππάκη στο οπαδικό κοινό της ΑΕΚ, παρά τις ομολογουμένως γνωστές σχέσεις του με τον κ. Δημήτρη Μελισσανίδη.

 

Οι ίδιες γλώσσες λένε ότι το γυαλί έσπασε διότι, παρά τη «συμφωνία κυρίων» ανάμεσα στις δύο πλευρές, ο κ. Γέρου κατηγορεί τον κ. Φιλιππάκη ότι γίνονται προσπάθειες αποψίλωσης διά «μεταγραφών» δικών του δημοσιογράφων στο νέο φύλλο του Φιλιππάκη, ο οποίος θέλει να δείξει ποιος κάνει κουμάντο στον χώρο της ΑΕΚ.

 

Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες ότι το συγκεκριμένο φύλλο θα γίνει και καθημερινό, με ό,τι αυτό σημαίνει για τις σχέσεις των δύο εκδοτών. Πάντως, να σημειωθεί ότι, παρά τη συνεχή επιθετική αρθρογραφία Φιλιππάκη προς την Επιτροπή Ανταγωνισμού και τον κ. Λιανό προσωπικά για τα τεκταινόμενα στον χώρο του Τύπου, ο εκδότης όχι μόνο δεν κλείνει έντυπα, αλλά και αυξάνει τους τίτλους στο περίπτερο.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου