Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Η «Ελένη mou» έρχεται στο Mega

Η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται για τη νέα εκπομπή της, την επόμενη σεζόν στο Mega, και ήδη άρχισαν οι πρώτες επαφές της με πρόσωπα που θα αποτελούν την ομάδα της. Η εκπομπή θα βγει τον Σεπτέμβριο πολύ νωρίτερα απ’ ό,τι μας είχε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια η παρουσιάστρια, η οποία συνήθως άνοιγε τη σεζόν στον Alpha την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου.

 

Το μόνο πρόσωπο που θεωρείται βέβαιο πως θα βρίσκεται στην ομάδα της είναι η επί πολλά χρόνια αρχισυντάκτριά της, Ελένη Γελαλή. Ήταν άλλωστε και ο λόγος που η έμπειρη δημοσιογράφος επέλεξε να μείνει εκτός τηλεόρασης τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, παρά τις πολλές προτάσεις που είχε. Από εκεί και πέρα θα γίνουν κρούσεις σε παλιούς συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη, ενώ θα προστεθούν και νέα πρόσωπα στην καινούργια ομάδα.

 

Η εκπομπή με τα μέχρι στιγμής δεδομένα θα είναι μεσημεριανή, χωρίς κανείς να μπορεί από τώρα να προσδιορίσει την ώρα έναρξης και λήξης της, και κατ’ επέκταση και τη διάρκειά της. Άλλωστε,
στον Alpha υπήρξαν σεζόν που έκανε τρίωρη εκπομπή, δίωρη αλλά και την ενδιάμεση διάρκεια των δυόμισι ωρών.

 

Το συμβόλαιό της, σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν τα τελευταία 24ωρα, είναι τελικά «κλειστό». Δηλαδή έχει προκαθορισμένη χρονική διάρκεια τουλάχιστον δύο ετών, που άλλοι ανεβάζουν σε τρία. Ήταν κάτι που τέθηκε από την αρχή των συζητήσεων της Ελένης Μενεγάκη με το Mega και βρήκε σύμφωνες και τις δύο πλευρές.

 

Πολύς λόγος έγινε το Σαββατοκύριακο για τον τίτλο της εκπομπής της. Σίγουρα θα έχει μέσα το όνομά της, όχι όμως σκέτο, καθώς τα δικαιώματα του τίτλου «Ελένη» παραμένουν στον Alpha. Ένας τίτλος που κυκλοφόρησε έντονα, χωρίς ωστόσο ακόμη να επιβεβαιώνεται από πουθενά, είναι το «Ελένη mou», στα πρότυπα του παλαιότερου «Το πρωινό mou» που είχε βασιστεί στη μεγάλη καμπάνια του σταθμού «Mega mou» και δείχνει την οικειότητα και την αμεσότητα της σχέσης του τηλεοπτικού καναλιού με τους τηλεθεατές. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τη σχέση Μενεγάκη – τηλεθεατών και γι’ αυτό άλλωστε η παρουσιάστρια έγραψε στην ανάρτησή της στο Instagram «Η Ελένη σας».

 

Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με πληροφορίες της «ON time», οι βασικές αποφάσεις για τη νέα εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega θα έχουν ληφθεί μέχρι τις αρχές καλοκαιριού, ώστε από τον Αύγουστο να μπουν οι τελευταίες πινελιές στο νέο της τηλεοπτικό ξεκίνημα.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Δευτέρα 12 Απριλίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου