Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Champions League, μυθοπλασία και Μενεγάκη στο MEGA

Κάθε Τετάρτη βράδυ από την επόμενη σεζόν το Champions League θα είναι πάλι στην ελεύθερη τηλεόραση και συγκεκριμένα στο Mega. Στο κανάλι που αγαπάμε ανήκει πλέον και η Ελένη Μενεγάκη, από του χρόνου, ενώ επιστρέφει η μυθοπλασία, σήμα κατατεθέν, αλλά και τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα. Ηδη από τώρα ξεκίνησε ο Απρίλιος με δύο πρεμιέρες. Με το «Celebrity Game Night» επέστρεψε και πάλι η Σμαράγδα Καρύδη και την Πέμπτη, 15 Απριλίου, στις 21.00 ετοιμάζεται να υποδεχθεί την αγαπημένη παρέα του «Παρά πέντε».

 

Το μεγάλο στοίχημα όμως του Mega είναι η σειρά προδιαγραφών Netflix «Σιωπηλός δρόμος». Παράλληλα με τις συγκεκριμένες πρεμιέρες, το Mega έχει ξεκινήσει ουσιαστικά την προετοιμασία για την επόμενη σεζόν, που θα κινηθεί σε 4 βασικούς πυλώνες: Μυθοπλασία, Champions League, μουσική και μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες.

 

Πιο συγκεκριμένα, «Η γη της ελιάς» του Ανδρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου, με πολυπρόσωπο cast, μεταξύ άλλων με τους: Αντζελα Γκερέκου, Νίκο Γαλανό, Λυδία Κονιόρδου, Γιώργο Παρτσαλάκη, Μάξιμο Μουμούρη, Τάσο Ιορδανίδη, Αφροδίτη Λιάντου, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Πασχάλη Τσαρούχα κ.ά. Δυνατή κωμωδία υπόσχονται στη νέα περίοδο της συνεργασίας τους με το Mega οι Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου με την τηλεοπτική μεταφορά της μεγάλης θεατρικής τους επιτυχίας «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», με πρωταγωνιστές τους Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Μαρία Λεκάκη, Αλέξανδρο Αντωνόπουλο κ.ά.

 

Νέο project και για τον Θοδωρή Παπαδουλάκη με τη νεανική σειρά «Κομάντα και δράκοι», με πρωταγωνιστές μεταξύ άλλων τους Βασίλη Μπισμπίκη και Μαρίνα Καλογήρου. Δύο
ακόμα πολύ δυνατές σειρές ετοιμάζει το Mega με την υπογραφή του Γρηγόρη Καραντινάκη η μία και η άλλη με την υπογραφή του Βασίλη Ντούρου.

 

Από τη στήλη της Ντέπυς Γκολεμά στο ένθετο “Secret” της εφημερίδας “Παραπολιτικά”

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου