Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Επιστροφή σε αντιµητσοτακική γραµµή αποφάσισε ο Ιβάν Σαββίδης

Σάρκα και οστά παίρνει, όπως όλα δείχνουν, η εδώ και καιρό ειλημμένη απόφαση του Ιβάν Σαββίδη για στροφή του Open σε ξεκάθαρα αντιμητσοτακική γραμμή, στα πρότυπα της περιόδου που προηγήθηκε των εθνικών εκλογών του 2019, με τον απόλυτο εναγκαλισμό με τον Αλέξη Τσίπρα.

 

Τα δείγματα ήταν πολλά και πλέον το παζλ σχηματίζεται ξεκάθαρα: Από τη μια, η εμπλοκή του εκδότη της «Δημοκρατίας» και εμπνευστή ουκ ολίγων προσωπικών επιθέσεων εναντίον του πρωθυπουργού και της συζύγου του, Γιάννη Φιλιππάκη, στην εξίσωση της διοίκησης του καναλιού της Παιανίας και, από την άλλη, η ολομέτωπη επίθεση των συνδέσμων του ΠΑΟΚ στην κυβέρνηση, με ρητορική που παρέπεμπε στην εποχή της αποθέωσης του μεγαλομετόχου του «Δικεφάλου» από το δίδυμο Τσίπρα-Καμμένου και φυσικά το αντίστροφο.

 

 

Η σχετική ανακοίνωση, μάλιστα, ήταν πρωτοσέλιδος τίτλος της «Δημοκρατίας» την επομένη της έκδοσής της. Από τις αβρότητες με την παρομοίωση του πρώην πρωθυπουργού με τον Πούτιν και την ατάκα ότι ο Μητσοτάκης δεν θα γινόταν ποτέ πρωθυπουργός μέχρι και τις φωτογραφίες του Αλέξη Τσίπρα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στα χέρια και την υπόσχεση (που εντέλει υλοποιήθηκε) για την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος.

 

 

Παράλληλα, κανείς δεν ξεχνά την προσπάθεια να περάσει εκείνη η ευνοϊκή τροπολογία για την -τότε ιδιοκτησίας Σαββίδη- ΣΕΚΑΠ, ούτε βέβαια τις διεργασίες για την απόκτηση καναλιού από τον επιχειρηματία, που έφεραν την υπογραφή του στενού συστήματος Τσίπρα. Τώρα λοιπόν και με φόντο το γεγονός ότι δεν ικανοποιήθηκαν ορισμένες επιχειρηματικής φύσεως απαιτήσεις του Ιβάν Σαββίδη, τα ΜΜΕ του ιδίου αρχίζουν να κινούνται στους ρυθμούς της πολυσυζητημένης ανακοίνωσης των Συνδέσμων.

 

 

Στο κάδρο προστίθεται πλέον μέσω Φιλιππάκη και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, γνωστός, εκτός των άλλων, για τις άριστες σχέσεις του με τον εκδότη, αλλά και για την πρόσφατη και άκρως επιδεικτική αγνόηση των ενεργειών της κυβέρνησης για διοίκηση κοινής αποδοχής στην ΕΠΟ υπό τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Κι όλα αυτά με φόντο την επίσημη εμπλοκή του στα ΜΜΕ με την εξαγορά της «Ναυτεμπορικής.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου