Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Μένει στον ΣΚΑΪ ο Καµπουράκης

Ανανεώθηκε το συμβόλαιο του Δημήτρη Καμπουράκη  με τον ΣΚΑΪ κατόπιν ενεργοποίησης της σχετικής option. Πρόκειται για μια εξέλιξη που, εκτός της συνέχισης της παρουσίας του έμπειρου δημοσιογράφου στην πρωινή ζώνη του τηλεοπτικού σταθμού τα Σαββατοκύριακα, σηματοδοτεί και το τέλος της προσπάθειας του διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του Open, Χρήστου Παναγιωτόπουλου, να τον προσεγγίσει ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν για λογαριασμό του καναλιού της Παιανίας.

 

Παρεμπιπτόντως, η ανανέωση Καμπουράκη για ακόμη μία τηλεοπτική σεζόν δίνει «φιλί ζωής» στον Ακη Παυλόπουλο, καθώς είναι κοινό μυστικό ότι ο Χρ. Παναγιωτόπουλος προτιμούσε ξεκάθαρα τον συνοδοιπόρο του στο παλαιό Mega. Σημειώνεται ότι, όπως είχε αποκαλύψει η στήλη πριν από λίγο καιρό, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο είχε ανανεωθεί πριν από μερικές ημέρες για επίσης έναν χρόνο και η συνεργασία του ΣΚΑΪ με τον Νίκο Στραβελάκη.

 

Την ίδια στιγμή, στο Νέο Φάληρο υπάρχουν έντονες ζυμώσεις για τη νέα χρονιά με φόντο την ενίσχυση της ενημέρωσης, αλλά και την επαναφορά της απογευματινής ζώνης στα νούμερα προηγούμενων ετών, αφού οι τελευταίοι κύκλοι του «My Style Rocks», η νέα εκπομπή της Δούκισσας Νομικού, αλλά και το καθημερινό «House of Fame» δεν έφεραν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Στο πλαίσιο αυτό και προκειμένου να συνδυαστεί αυτή η διπλή στόχευση, έχει πέσει στο τραπέζι της Εύης Κουτσαυτάκη η ιδέα λανσαρίσματος ενός ενημερωτικού μεσημεριανού μαγκαζίνο σε καθημερινή βάση, στα πρότυπα των αντίστοιχων που προέβαλλε το κανάλι σε προηγούμενες σεζόν.

 

Οι υπέρμαχοι της επιλογής αυτής θεωρούν ότι μια τέτοια κίνηση θα ενισχύσει και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, τα νούμερα του οποίου αποτελούν αντικείμενο μελέτης στο Νέο Φάληρο εξαιτίας του χαμηλού leadin από το «House of Fame» και την επιδρομή των «Ράδιο Αρβύλα»

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου