Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη: Ξεφυλλίζοντας το άλμπουμ της ζωής μου

Η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Νέο Βουτζά. Έχει αδυναμία στα δύο αδέλφια της αλλά και στα ξαδέλφια της, με τα οποία έμεναν πολύ κοντά και μοιράζονταν μαζί πολλές και όμορφες στιγμές.

 

Τα παιδικά της χρόνια ήταν χαρούμενα και ανέμελα, με παιχνίδι στους χωματόδρομους και μπάνια στη θάλασσα από τον Μάιο. Έχει πολλές όμορφες αναμνήσεις από τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένεια της, τις οποίες μέχρι και σήμερα θυμάται με αγάπη και νοσταλγία.

 

Ως μικρό παιδί ήταν αρκετά γκρινιάρα και ταλαιπωρούσε τους γονείς της, όπως της έχει αποκαλύψει ο πατέρας της. Στο σχολείο διάβαζε τα μαθήματά της ανάλογα με το πόσο συμπαθούσε τον εκάστοτε καθηγητή. Η μεγάλη της αγάπη, όμως, βρισκόταν έξω από τις σχολικές αίθουσες και δεν ήταν άλλη από το μπαλέτο. Ξεκίνησε να ασχολείται όταν ήταν 7 ετών επειδή γράφτηκε η καλύτερη φίλη της και γειτόνισσά της, η Έλλη, και ήταν μια καλή ευκαιρία για να βρίσκονται τα απογεύματα και να περνούν δημιουργικό χρόνο μαζί. Έμελλε όμως να γεννηθεί μια μεγάλη αγάπη με τον
κλασικό χορό και να ανοίξει ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή της Χριστίνας, αφού στα 18 της χρόνια πέρασε σε επαγγελματική σχολή χορού.

 

Ακόμη μία γλυκιά παιδική ανάμνηση που τη συντροφεύει μέχρι και σήμερα είναι τα πρωινά του Σαββατοκύριακου, όταν ξυπνούσε με τον αδερφό της από πολύ νωρίς και παρακολουθούσαν φανατικά το «Disney Club», την πιο δημοφιλή παιδική εκπομπή.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime το Σάββατο 10 Απριλίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου