Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Αναστατώνει followers και μη η Κατερίνα Στικούδη…

Η Κατερίνα Στικούδη αποδεικνύεται «το δέκα το καλό» σε ό,τι κι αν κάνει. Έχει εντυπωσιάσει στο YFSF με την άνεσή της να μεταμορφώνεται από James Blunt μέχρι Δήμητρα Γαλάνη, ενώ κάθε φορά βάζει τον «πήχη» και πιο ψηλά.

 

Έτσι, δικαίως έχει ένα μεγάλο fan club που την ακολουθεί παντού. Οι followers της, που είναι πάρα πολλοί και συνεχώς αυξάνονται, χαίρονται που η Κατερίνα είναι πολύ ενεργή στα social και ανεβάζει φωτογραφίες της. Μάλιστα κάποιες φορές, ανάλογα με το κόνσεπτ της φωτογράφισης ή σε βιντεοκλίπ της, η Κατερίνα είναι αρκετά αισθησιακή και αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό στο Ιnstagram.

 

Αυτήν τη φορά εντυπωσίασε ανεβάζοντας φωτογραφίες της ντυμένης στα άσπρα και αφήνοντας λίγο ανέμελο το στήθος της να εξάπτει τη φαντασία… Με αυτόν τον τρόπο τους ανακοίνωσε ότι κάθε εβδομάδα θα μοιράζεται μαζί τους τις σκέψεις της μέσα από @bestofyou.gr.

 

Με σύνθημα «Ανακάλυψε τον καλύτερό σου εαυτό», η Κατερίνα ξεκίνησε να αποκαλύπτει δικά της μικρά μυστικά, όπως την αγάπη της για τη δυναμική άσκηση crossfit, που μπορούν να βελτιώσουν και τη ζωή των άλλων.

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Δευτέρα 29 Μαρτίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου