Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Έντονη κινητικότητα από τον ∆ηµήτρη Μάρη

Εδώ και λίγο καιρό ακούγεται εντόνως ότι ο Δημήτρης Μάρης είναι σε αναζήτηση φόρμουλας, αλλά και συμπαικτών, προκειμένου να προωθήσει σειρά ενεργειών για περαιτέρω ανάπτυξη του επιτυχημένου διαδικτυακού ομίλου του σε ακόμη περισσότερα πεδία.

 

Ηδη, ο επικεφαλής της 24Media έχει προχωρήσει σε σημαντικές επενδύσεις σε ό,τι αφορά το περιεχόμενο των ιστοσελίδων που βρίσκονται υπό την ομπρέλα του ομίλου του, ενώ το ίδιο συνέβη και στο επίπεδο του στελεχικού δυναμικού, με σημαντικές προσθήκες δημοσιογράφων, αλλά και διοικητικών, όπως σας ενημερώνει η στήλη.

 

Παράλληλα, είναι σαφής η πρόθεση του ιδίου και των επιτελών του να προσαρμοστούν τα sites στα σύγχρονα πρότυπα των αντίστοιχων του εξωτερικού σε ό,τι αφορά τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Στο πλαίσιο αυτό, όπως επισημαίνουν συνομιλητές του καλού επιχειρηματία, το αμέσως επόμενο διάστημα θα φανούν τα αποτελέσματα των συζητήσεων που διεξάγει με ανθρώπους της μιντιακής αγοράς και όχι μόνο για τα επόμενα βήματά του.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, μεγάλο ενδιαφέρον για τις κινήσεις του Δ. Μάρη επιδεικνύει προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας, καθώς οι δύο άνδρες διατηρούν παραδοσιακά άριστες σχέσεις. Εξάλλου, η Κουμουνδούρου βρίσκεται το τελευταίο διάστημα σε φάση αναζήτησης όσον αφορά τις επαφές της με τα ΜΜΕ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου