Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Καταγγελία από τον Νικηφόρο για την Ασημίνα

Η ιστορία που θα μας απασχολήσει πολύ, προσεχώς, στις «Άγριες Μέλισσες» είναι αυτή του μικρού Σέργιου, καθώς οι εξελίξεις που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια θα είναι σκληρές.

 

Ο Νικηφόρος εξοντώνει την Ασημίνα με το ένα «χτύπημα» μετά το άλλο. Ο πόλεμος κορυφώνεται… Μετά την απόφασή του για το διαζύγιο, ο Νικηφόρος καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Ασημίνας για να της διακόψει κάθε επαφή με το παιδί. Εκείνη βυθίζεται στην απόλυτη απόγνωση. Ένα περιστατικό με πρωταγωνίστρια τη Μυρσίνη θα επιδεινώσει ραγδαία τις καταστάσεις. Βλέποντας πόσο πολύ στεναχωριέται ο μικρός Σέργιος, η γιαγιά παίρνει το μικρό και τον πηγαίνει κρυφά στη μητέρα του, στο σπίτι των Σταμίρηδων.

 

Το μαθαίνει ο Νικηφόρος και κάνει επίσημη καταγγελία στην Αστυνομία. Ακολουθεί στην κυριολεξία κακός χαμός σε όλο το Διαφάνι. Ο Νικηφόρος κερδίζει το πρώτο δικαστήριο για τα ασφαλιστικά μέτρα. Αυτό βυθίζει και τις τρεις αδελφές σε απόγνωση. Η Ελένη προσπαθεί να δώσει κουράγιο στην Ασημίνα και τη Δρόσω. Την ίδια ώρα, όλοι οι Σεβαστοί στρέφονται εναντίον του Νικηφόρου, ακόμη και η Αγορίτσα. Ο μικρός Σέργιος αντιδρά πάρα πολύ άσχημα απέναντι στον Νικηφόρο και η κόντρα πατέρα-γιου θα κορυφωθεί προσεχώς.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τρίτη 23 Μαρτίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου