Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Ικανοποίηση Αλαφούζου για τις επιλογές της Κουτσαυτάκη

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο ΣΚΑΪ του Γιάννη Αλαφούζου καταγράφει θετικό πρόσημο τόσο στους δείκτες τηλεθέασης όσο και στα νούμερα των ισολογισμών. Και αυτό είναι το αποτέλεσμα των στρατηγικών επιλογών που έγιναν κατά την τελευταία τριετία από τη διευθύνουσα τα Media Αλαφούζου, Εύη Κουτσαυτάκη, η οποία σε μια καθοριστική χρονική περίοδο πήρε το ρίσκο της αλλαγής πλεύσης για το κανάλι του Φαλήρου.

 

Αρχικώς υπήρξαν πρόσωπα που έσπευσαν να αμφισβητήσουν την επιλογή της «σιδηράς κυρίας» του ΣΚΑΪ, όμως πλέον κατά κοινή παραδοχή το αποτέλεσμα ήρθε να τη δικαιώσει και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα. Σε μια δύσκολη περίοδο και με πανάκριβες παραγωγές, αποτελεί «μικρό θαύμα» να καταγράφει κερδοφορία ένας τηλεοπτικός σταθμός και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην εμπιστοσύνη που έδειξε ο Γιάννης Αλαφούζος στη στενή συνεργάτιδά του.

 

Πλέον, ο ΣΚΑΪ έχει καταφέρει να «μεταλλαχθεί» χωρίς αυτό να έχει κανένα κόστος. Πέραν του ύφους, και φέτος όλα δείχνουν ότι θα καταγράψει αξιοπρόσεκτη κερδοφορία, γεγονός που αποδίδεται εξ ολοκλήρου στην Εύη Κουτσαυτάκη

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου