Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

«Έξαψη»: Ο αγώνας της Κλαίρης για την Αγάπη

Η Εβίτα (Ιωάννα Παππά), σύμφωνα με πληροφορίες μας, θα συναντήσει την Κλαίρη (Αναστασία Παντούση) με άγριες διαθέσεις, στη συνέχεια της πετυχημένης σειρά «Έξαψη» του Mega.

 

Θα της πει πως γνωρίζει ότι ο αδελφός της, Τίμος (Άρης Αντωνόπουλος), έχει σχέση με την κόρη της, Τζόυ (Ντένια Ψυλλιά), και ανησυχεί γνωρίζοντας το παρελθόν του. Η Τζόυ εξαφανίστηκε μόλις έμαθε ότι ο πατέρας της είναι ο Κωστής (Νίκος Πουρσανίδης) και όχι ο Αλέξανδρος (Τάσος Νούσιας).

 

Η Κλαίρη με το ζόρι θα στέκεται στα πόδια της, έχοντας χάσει το μωρό που κυοφορούσε. Θα πει στην Εβίτα ότι δεν γνωρίζει τίποτα, αλλά εκείνη θα είναι έξαλλη. Ο Αλέξανδρος θα κάνει σαν τρελός με τα νέα για την Τζόυ. Η Κλαίρη θα νιώσει εντελώς μόνη. Θα προσπαθήσει να πάρει δύναμη από τη θετή της κόρη, Αγάπη.

 

Αυτό το παιδί είναι πλέον όλη της η ζωή. Όχι όμως για πολύ. Η Μαργαρίτα Σταθάκου, που θα εμφανιστεί στο παντοπωλείο της Κλαίρης, θα ταράξει κι άλλο τη ζωή της. Η Κλαίρη φοβάται ότι η μητέρα της μικρής θα τη διεκδικήσει. Είναι όμως αποφασισμένη να δώσει αγώνα για να μην της πάρουν την Αγάπη.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Δευτέρα 23 Μαρτίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου