Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Ποιος βοηθάει Ασημίνα και Δρόσω να κερδίσουν τον Σέργιο

Οι «Άγριες Μέλισσες»… τσιμπάνε περισσότερο καθώς ο Νικηφόρος (Αναστάσης Ροϊλός) γίνεται ακόμα μπιο σκληρός στα επόμενα επεισόδια. Όχι μόνο προχωράει το διαζύγιο με την Ασημίνα (Έλλη Τρίγγου), αλλά παίρνει και το δικηγόρο τους, τον Ελευθερίου (Αλέξης Κοτσώρης), που ξέρει πολλά μυστικά, με το μέρος του, αφήνοντας στον… αέρα την Ασημίνα.

 

Δεν θα της συγχωρέσει ότι θα τον αναγκάσει να επιστρέψουν στο Διαφάνι, ενώ ο δικηγόρος τους έχει πει να το ξεχάσουν για πάντα αν θέλουν να κρατήσουν το μικρό Σέργιο με τις συνεχείς αναβολές της δίκης.

 

Η Ασημίνα καταρρέει. Όταν όμως επιστρέφει στο πατρικό της, η Δρόσω (Δανάη Μιχαλάκη) και η Ελένη (Μαρία Κίτσου) της λένε πως έχουν αποφασίσει να μεγαλώσουν όλες μαζί τον Σέργιο και ότι δεν θα την αφήσουν μμόνη της. Έτσι, Ασημίνα και Δρόσω δίνουν τα χέρια ενώ έχουν μαζί τους έναν ισχυρό σύμμαχο, που γνωρίζει πολλές «βρομιές» του Νικηφόρου.  Αυτός δεν είναι άλλος από τον Κωνσταντή (Γιάννης Κουκουράκης), που είναι τρελά ερωτευμένος με τη Δρόσω.

 

Μάλιστα, όπως μάθαμε, περιμένει πώς και πώς να βγει το διαζύγιο της Ασημίνας και του Νικηφόρου για να παντρευτεί τη Δρόσω. Με τη δική του βοήθεια λοιπόν, ακόμα  κι αν προσωρινά κερδίσει την επιμέλεια του παιδιού ο Νικηφόρος, στη συνέχεια θα τη χάσει!

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Παρασκευή 19 Μαρτίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου