Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Τα «γαλλικά» µετά την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά απ’ το «Survivor»

Ο Γιώργος Κοψιδάς αποχώρησε με αιχμές από το «Survivor», γεγονός που φαίνεται πως προκάλεσε τρικούβερτο καβγά μετά το τέλος του επεισοδίου. Συγκεκριμένα, είπε μεταξύ άλλων: «Χαίρομαι γιατί ο κόσμος με την ψήφο του έδειξε τι θέλει να συνεχίσει να βλέπει. Προφανώς, δεν θέλει να βλέπει αυτό που πρεσβεύω εγώ, που είναι η υγεία, η αλήθεια, η ευθύτητα, η τιμιότητα, η ακεραιότητα. Προτιμά να βλέπει κουτσομπολιό, ίντριγκες, τσακωμούς, ανταλλαγή κακίας, αρνητικής ενέργειας και όλα αυτά».

 

Τα λόγια αυτά έβγαλαν τον Τριαντάφυλλο από τα ρούχα του και όταν πήραν το δρόμο της επιστροφής προς την καλύβα, έγινε ένας πολύ μεγάλος καβγάς. Πληροφορίες αναφέρουν πως πριν μπουν στο πούλμαν, ο Τριαντάφυλλος είπε μια ατάκα που εξόργισε τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Γιώργο Κόρο και του επιτέθηκαν λεκτικά.

 

Όμως, και ο Τριαντάφυλλος ενοχλήθηκε πολύ από τα λεγόμενά τους. Ο καβγάς, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, συνεχίστηκε μεταξύ Τριαντάφυλλου και Ηλία Μπόγδανου. Και κάπου εκεί ακούστηκαν και κάποια «γαλλικά», που άφησαν άφωνους τους εργαζόμενους της παραγωγής.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Παρασκευή 19 Μαρτίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου