Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

OPEN: Βαρύ το κλίµα λόγω Παναγιωτόπουλου

Έπειτα από ένα διάστημα νηνεμίας, ξεκίνησαν και πάλι οι κόντρες στο Open, με επίκεντρο τον ενημερωτικό τομέα και προσωπικά τον επικεφαλής, Χρήστο Παναγιωτόπουλο. Είναι πλέον
σαφές πως οι σχέσεις του με τους αρχισυντάκτες της ενημέρωσης έχουν φθάσει σε οριακό σημείο, γεγονός που δεν περνάει απαρατήρητο από τη διοίκηση, η οποία είναι στο παραπέντε ηχηρής παρέμβασης, στην κατεύθυνση της γεφύρωσης (σε αυτή τη φάση τουλάχιστον) του χάσματος.

 

Την ίδια στιγμή, η κατάσταση αυτή έχει οδηγήσει στη δημιουργία υποομάδων στις τάξεις των ρεπόρτερ: από τη μια υπάρχουν οι «ευνοημένοι» από τον Χρ. Παναγιωτόπουλο, οι οποίοι ως επί το πλείστον ανήκουν στην κατηγορία των προερχόμενων από το παλαιό Mega και τους οποίους ο διευθυντής γνωρίζει εδώ και πολλά χρόνια, και από την άλλη εκείνοι που είναι σε δυσμένεια, για τους οποίους έχει ξεκινήσει διαδικασία αναζήτησης αντικαταστατών στην αγορά.

 

Μέσα σε όλα αυτά, εσχάτως ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος επιθυμεί να ελέγχει τα πάντα, ακόμη και τα σχόλια ή τα σπικάζ των δημοσιογράφων, παράμετρος που εντείνει το κακό κλίμα που
έχει δημιουργηθεί στην Παιανία. Αμέτοχη σε όλα αυτά είναι η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, Νίκη Λυμπεράκη, η οποία βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση εναλλακτικών για το μέλλον της, ενώ αυτή την περίοδο αφοσιώνεται στα podcasts που λανσάρει στο Διαδίκτυο.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου