Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Το πρόστιμο για το «Big Brother» και οι άλλες καταγγελίες

Αναδρομικά τους ήρθε η σφαλιάρα στον ΣΚΑΪ, με την απόφαση του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου να τους ρίξει καμπάνα για ένα πρόγραμμα που έχει τελειώσει.

 

Ετσι, καλούνται να καταθέσουν 150.000 ευρώ για τέσσερα παραπτώματα. Αντιθέτως, δεν αληθεύουν όσα λέγονται ότι το Star θα πληρώσει 200.000 ευρώ για την πρωινή εκπομπή του. Οπως μας είπε νομικός του ΕΣΡ, στόχος τους δεν είναι να εξοντώσουν τα κανάλια τέτοιες εποχές. «Δεν τα ανοίξαμε για να τα κλείσουμε».

 

Στην ερώτησή μας αν το θέμα των ειδήσεων του Star, που έχει πλήθος διαμαρτυριών και στο ΕΣΡ, θα συζητηθεί, ο νομικός εκπρόσωπος μας είπε ότι το Ραδιοτηλεοπτικό είναι αναρμόδιο να κρίνει τη βούληση ενός καναλιού από τη στιγμή που δεν υπάρχουν καταγγελίες ή μηνύσεις. Εχει το δικαίωμα να υπερασπίζεται όποιον νομίζει για όποιον λόγο, εφόσον δεν έχει επέμβει ο νόμος.

 

Αλλο ένα θέμα που φαίνεται να ταλαιπωρεί το Ραδιοτηλεοπτκό, σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, είναι η εμμονή του ΣΥΡΙΖΑ να στοχοποιεί την κυβέρνηση. Θα πρέπει να υπάρχουν ομάδες καταγγελίας, κυκλοφορεί στους διαδρόμους της ΕΡΤ. Ας δούμε και μια αστεία περίπτωση, η οποία θα ζορίσει την Κατερίνα Καινούργιου, που,
φαίνεται, δεν συμπαθούν οι… Κορεάτες!

 

Η κρίση της για το βάψιμο των τραγουδιστών ενός πασίγνωστου συγκροτήματος έκανε έξαλλους τους Κορεάτες, που έστειλαν εκατοντάδες διαμαρτυρίες! Ναι, στην Κορέα ακούν Κατερίνα Καινούργιου!

 

Από τη στήλη της Nτέπυς Γκολεμά στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου