Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Σοφία Μανωλάκου: Ξεφυλλίζοντας το άλμπουμ της ζωής μου

Της Σάσας Σταμάτη

 

Η νεαρή ηθοποιός υποδύεται τη Βίκυ στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Έξαψη».

 

Η Σοφία Μανωλάκου γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου και έζησε μέχρι 11 ετών. Έχει ένα μικρότερο αδερφό, τον Παναγιώτη, στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία. Το 1998, οι γονείς της αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο κι έτσι μετακόμισε, μαζί με τον αδερφό και τον πατέρα της, στις Κροκεές Λακωνίας απ’ όπου και κατάγεται.

 

Έχει πολλές όμορφες αναμνήσεις από τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια στο χωριό. Καθοριστικό ρόλο στη ζωή της
έπαιξε και η παρουσία της γιαγιάς της, την οποία θυμάται με νοσταλγία και πολλή αγάπη. Στις Κροκεές έζησε μέχρι τα 18 χρόνια της, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο. Η ίδια χαρακτηρίζει τον εαυτό της ως καλή μαθήτρια, καθώς
τελείωσε το σχολείο με πολύ καλό βαθμό και κατάφερε να περάσει στο Οικονομικό Tμήμα της Νομικής Σχολής Αθηνών.

 

Θυμάται στο σχολείο πάντα να δηλώνει πρώτη συμμετοχή στις θεατρικές παραστάσεις. Επίσης, από μικρή της άρεσε ο αθλητισμός, έπαιζε βόλεϊ και έκανε μαθήματα ταε κβον ντο. Τα παιδικά της χρόνια ήταν ήρεμα, με όμορφες και πολύ χαρούμενες οικογενειακές στιγμές. «Ήμουν ένα ήσυχο παιδί. Είχαν το κεφάλι τους ήσυχο οι δικοί μου…» αναπολεί γελώντας. Ακόμη, δηλώνει πολύ δεμένη με τις φίλες της από το σχολείο, με τις οποίες κρατάει επαφή
μέχρι και σήμερα. Το γεγονός ότι μεγάλωσε στο χωριό τη βοήθησε να δημιουργήσει δυνατές φιλίες με σταθερές βάσεις που διατηρήθηκαν στο πέρασμα του χρόνου. «Όλα ήταν πιο ανέμελα και αληθινά τότε», εξομολογείται.

Ένα ακόμη μέρος από το οποίο έχει ευχάριστες και ξέγνοιαστες αναμjnνήσεις είναι η μαγευτική Ελαφόνησος.
Εκεί περνούσε τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά της και μέχρι σήμερα παραμένει ο αγαπημένος της προορισμός διακοπών.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου