Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Φήµες για αποχώρηση Σάλλα από το bankingnews

Σε κρίση βρίσκονται εδώ και καιρό οι σχέσεις του Μιχάλη Σάλλα  με τον ιδρυτή του επιτυχημένου τραπεζικού site bankingnews.gr, Πέτρο Λεωτσάκο.

 

Οι δύο άνδρες, που διατηρούν χρόνια τώρα καλή προσωπική σχέση, κάποια στιγμή αποφάσισαν να συμπορευτούν στο συγκεκριμένο εγχείρημα. Στο πλαίσιο αυτό, ένα σημαντικό ποσοστό μετοχών της εταιρείας στην οποία ανήκει ιδιοκτησιακά το site πέρασε στην κατοχή του πολύπειρου τραπεζίτη.

 

Μάλιστα, τα προηγούμενα χρόνια ακόμα και από τη «γραμμή» προέκυπτε η σχέση των δύο. Φυσικά, ουδέποτε ο κ. Σάλλας, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, επιχείρησε να ασχοληθεί με την καθημερινότητα του site. Απεναντίας, είχε δώσει λευκή επιταγή στον συνέταιρό του σε ό,τι αφορούσε τόσο το management όσο και τη δημοσιογραφική λειτουργία του bankingnews.

 

Το τελευταίο διάστημα η κατάσταση περιπλέχτηκε με αφορμή τις εξελίξεις στην εταιρεία ΕΛΛΑΚΤΩΡ. Συγκεκριμένα, μια σειρά από δημοσιεύματα που αφορούσαν τους Ολλανδούς επενδυτές λέγεται ότι προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, οι οποίες είχαν ως βασικό αποδέκτη τον Μιχάλη Σάλλα.

 

Ωστόσο, δεν ήταν η μόνη περίπτωση που έφερε σε δύσκολη θέση τον τραπεζίτη-μέτοχο του site, αφού δεν ήταν λίγοι εκείνοι που επισήμαιναν ότι ακόμα και η πολιτική γραμμή που ακολουθεί το bankingnews χρεώνεται εν πολλοίς στον κ. Σάλλα. Μπροστά σε μια σωρευμένη αντίδραση, ο τελευταίος εσχάτως δείχνει αποφασισμένος ακόμα και να αποχωρήσει από το εν λόγω εγχείρημα.

 

Στο πλαίσιο αυτό, λέγεται ότι στις αρχές της εβδομάδας υπήρξε επικοινωνία των Σάλλα – Λεωτσάκου, κατά τη διάρκεια της οποίας έπεσε για πρώτη φορά στο τραπέζι το ενδεχόμενο της αποχώρησης του πρώτου από τη διαχειρίστρια εταιρεία. Ο βασικός λόγος που οδηγεί σε αυτή την εξέλιξη έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο γνωστός τραπεζίτης θεωρεί πως δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο, από τη στιγμή που δεν ελέγχει το συγκεκριμένο Μέσο, να «χρεώνεται» και το όποιο κόστος τού αναλογεί και προκύπτει -όπως σε όλα τα μέσα ενημέρωσης- από τα δημοσιεύματα που φιλοξενούνται σε αυτό.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου