Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

«Έξαψη» στo ΥοuTube µε πάνω από 1.000.000 views

H υπεροχή  φωνή της αγαπημένης Νατάσας Θεοδωρίδου… που απογείωσε το τραγούδι ήταν αναμενόμενο να προκαλέσει… Έξαψη. Το νέο τραγούδι της σπουδαίας ερμηνεύτριας έκανε πρεμιέρα στο YouTube την περασμένη Πέμπτη το απόγευμα και ήδη έχει προκαλέσει παραλήρημα, μετρώντας περισσότερα από 1.000.000 views.

 

Κάτι που φαινόταν από τις πρώτες ώρες αφού κατάφερε να ξεπεράσει κατά πολύ το φράγμα των πρώτων 150 χιλιάδων προβολών. Εκτός όμως από το YouTube η νέα μεγάλη επιτυχία της Νατάσας Θεοδωρίδου ακούγεται και στους τίτλους της ομώνυμης σειράς του Mega, που έχει αγαπηθεί από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Μέχρι τότε ακουγόταν μόνο η μουσική του Πέτρου Ιακωβίδη, με αποτέλεσμα για αρκετό διάστημα να παραμένει άγνωστο το ποιος θα είναι ο στιχουργός του. Την αποκάλυψη πως πίσω από τους εμβληματικούς στίχους βρίσκεται ο ιδιοκτήτης του Mega και διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε η ίδια η τραγουδίστρια, προκαλώντας την έκπληξη.

Την τηλεοπτική σειρά υπογράφει η Τίνα Καμπίτση, ενώ συμμετέχουν μια σειρά σπουδαίων ηθοποιών μεταξύ των οποίων οι: Τάσος Νούσιας, Ιωάννα Παππά, Αναστασία Παντούση, Νίκος Πουρσανίδης, Γιούλικα Σκαφιδά.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου