Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Γρηγόρης Μπηθικώτσης: «Είμαι άνεργος ένα χρόνο»

Της Σπυριδούλας Τριάντου

 

Στη Μύκονο βρίσκεται τον τελευταίο καιρό ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης με τη σύντροφό του, Ελένη. Εκεί θα παραμείνει, αφού, όπως δηλώνει, δεν υπάρχει λόγος να επιστρέψει στην Αθήνα με τη δεδομένη κατάσταση.

 

Σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά του, ο αγαπημένος τραγουδιστής παραμένει εκτός δουλειάς. «Είμαι σε μια αναμονή και εγώ… Όπως αρκετοί συνάδελφοί μου. Είμαι ένα χρόνο άνεργος. Μετά την εμφάνισή μου με τον Τόλη Βοσκόπουλο στο “Baraonda” δεν ξαναδούλεψα. Δεν έχω πιάσει μικρόφωνο ένα χρόνο» εξηγεί στην «ON time».

 

Ο ίδιος μιλά και για τις εκπομπές στις οποίες εμφανίζονται καλλιτέχνες χωρίς όμως να πληρώνονται. «Διάβασα μια επιστολή από το πανελλήνιο σωματείο τραγουδιστών, την οποία υπέγραψα κι εγώ, και αναφέρει πως πλέον όταν θα πηγαίνουν σε εκπομπή οι καλλιτέχνες, θα υπάρχει αμοιβή ακόμα και για τους μουσικούς. Όμως, αυτό πρέπει να τηρηθεί από όλους, να γίνει κάτι μαζικά, όπως στο εξωτερικό. Να αμείβονται για ό,τι προσφέρουν. Θέλει αντίδραση και πιστεύω πως θα γίνει… Οι εκπομπές βγάζουν χρήματα από τους χορηγούς», δηλώνει.

 

Όσο για τις καταγγελίες των τελευταίων ημερών που είδαν το φως της δημοσιότητας, σχολιάζει πως «από το λίγο που μαθαίνω δεν πιστεύω πως υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι. Οι ένοχοι θα πρέπει να ξεμπροστιάζονται, να παίρνουν αυτό που τους αξίζει. Ωστόσο, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί να μην πάρει η μπάλα κι άλλους άδικα. Χρειάζεται ψυχραιμία. Να μην πληρώσουν και άνθρωποι που δεν έχουν φταίξει. Όσο για το δικό μου κλάδο; Όταν θα ξεκινήσουν, δεν θα τελειώνουμε ούτε το 2100» ολοκληρώνει.

 

Τέλος, μίλησε και για το γάμο του, που έχει ακυρωθεί δυο φορές λόγω καραντίνας, εξηγώντας πως «όταν με αφήσουν να παντρευτώ όπως θέλω, θα το κάνω. Χωρίς μάσκες και με αγκαλιές»

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου