Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Ο Έλληνας του «Στρατιώτη Ράιαν» στον «Ψυχίατρο»

Της Ντονατέλλας Αδάμου

 

Έμπειρος ρολίστας (σε χολιγουντιανές ταινίες και σίριαλ που σπάζουν τα κοντέρ της τηλεθέασης), ωστόσο ο ομογενής, γεννημένος στον Καναδά, Δημήτρης Γκορίτσας, ακούγεται σπάνια. Το κασέ του εκτοξεύτηκε με τη συμμετοχή του στη «Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν» με τον Τομ Χανκς, ενώ πρόσφατα τον είδαμε ως αστυνομικό διοικητή στη σειρά του Netflix «Ο Ψυχίατρος».

 

Η τρίτη σεζόν του αστυνομικού-ψυχολογικού θρίλερ, που, πέρα από βραβεία (Emmy και Χρυσή Σφαίρα), παρακολουθείται από εκατοντάδες χιλιάδες θεατές, «δεν θα διαδραματίζεται στα 1896-1897 όπως οι δύο πρώτες», μας πληροφορεί. «Φόντο θα είναι η Ν.Υ. του 2016. Τίτλος σεζόν: “Surrender” (Παραδίδομαι)». Ο 49χρονος Γκορίτσας απ’ τις Μυκήνες λέει χαρακτηριστικά: «Το Netflix δίνει την ευκαιρία στους καλλιτέχνες να δουν από άλλο πρίσμα τη δουλειά. Οι παραγωγές είναι άρτιες, υψηλού προϋπολογισμού, τα σενάρια εμπνευσμένα».

 

Αναφερόμενος στη συνεργασία του με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ στο «Spy Game», μας επισημαίνει: «Ήταν απίστευτη η “χημεία” που είχαμε με το “καλημέρα” με τον Ρέντφορντ».

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου