Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

«Μένουµε Σπίτι» µε Mega Cinema

Συναρπαστικές  ταινίες σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση με δημοφιλείς πρωταγωνιστές έρχονται στο Mega Cinema. Το τηλεοπτικό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει κορυφαίες επιλογές από το box office των κινηματογραφικών αιθουσών με δράση, περιπέτεια, εξαιρετικές ερμηνείες, αγωνία, σασπένς και μυστήριο αποκλειστικά στο Μεγάλο Κανάλι.

 

Την κινηματογραφική αυλαία ανοίγει απόψε στις 22.00 ο Ντένζελ Ουάσινγκτον αναλαμβάνοντας δράση… με το «Equalizer 2» σε α’ τηλεοπτική μετάδοση. Λίγα χρόνια μετά το πρώτο «Equalizer», ο σκηνοθέτης Αντουάν Φουκουά, ο σεναριογράφος Ρίτσαρντ Γουένκ και ο Ντένζελ Ουάσινγκτον ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους σε ένα καθηλωτικό θρίλερ δράσης.

 

Ο σπουδαίος Αμερικανός ηθοποιός στο πρώτο σίκουελ της μακράς καριέρας του ενσαρκώνει για δεύτερη φορά, με την επιβλητική και αινιγματική γοητεία του, έναν από τους πιο διάσημους κινηματογραφικούς ρόλους του, εκείνον του Ρόμπερτ Μακ Κολ, ενός αυτόκλητου τιμωρού με καρδιά και αξιοζήλευτη ηθική. Πρωταγωνιστούν: Ντένζελ Ουάσινγκτον, Πέδρο Πασκάλ, Άστον Άντερς, Μπιλ Πούλμαν, Μελίσα Λίο.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου