Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Ηλιάνα Κουλαρμάνη: Ξεφυλλίζοντας το άλμπουμ της ζωής μου

Της Σάσας Σταμάτη

 

Κάθε απόγευμα μας μεταφέρει τα γεγονότα της ημέρας μέχρι εκείνη την ώρα και, όπως λέει η ίδια, ούτε που φανταζόταν ότι θα γινόταν παρουσιάστρια ειδήσεων στο Mega

 

Γεννήθηκα στην Αθήνα. Από μικρή είχα μεγάλη αγάπη για το μπαλέτο αλλά και για το μικρόφωνο. Δεν έχανα
ευκαιρία! Είτε ως λιλιπούτεια μπαλαρίνα παρουσίαζα την παράσταση μπαλέτου είτε ως μαθήτρια του Βαρβακείου Λυκείου εκφωνούσα λόγους στις σχολικές εκδηλώσεις. Και όμως, ούτε που φανταζόμουν τότε ότι κάποια μέρα θα γίνω παρουσιάστρια ειδήσεων στο Mega.

 

Σπούδασα Κοινωνική Πολιτική στο Πάντειο και έκανα μεταπτυχιακό executive ΜΒΑ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων για στελέχη στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Ξεχωριστή εμπειρία ζωής ήταν όταν βρέθηκα στα αμφιθέατρα του Chicago University και του Kellog School of Economics στην Αμερική.

 

Το όνειρο να ασχοληθώ με τη δημοσιογραφία άρχισε να σχηματίζεται σιγά σιγά στο μυαλό μου κατά τη διάρκεια των σπουδών μου. Αποφάσισα να κάνω το πρώτοβήμα αποφοιτώντας από τη Σχολή Δημοσιογραφίας του Σταμάτη Μαλέλη. Οι σχολικές αναμνήσεις μένουν για πάντα χαραγμένες στη ζωή μας. Είναι τα χρόνια που δημιουργούνται οι πρώτες φιλίες. Το πρώτο καλοκαίρι με τις φίλες μου στη Μύκονο ήταν το καλύτερο και το πιο ξέγνοιαστο της ζωής μου.Το να μεγαλώνεις με μεγαλύτερο αδελφό είναι μεγάλο προνόμιο. Δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα, γιατί ξέρεις ότι θα
είναι εκεί για εσένα ό,τι και να γίνει, ως προστάτης αλλά και ως συνεργός στη σκανταλιά, όπως ο δικός μου αδελφός, Νίκος.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα  OnTime το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου