Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Έκλαιγε από τους πόνους όλη τη νύχτα η Σαλαγκούδη

Της Σπυριδούλας Τριάντου

 

Τη δύναμη της ψυχής της έδειξε η Ανθή Σαλαγκούδη στον Άγιο Δομίνικο όταν αποφάσισε να μη μείνει εκτός παιχνιδιού, αλλά να σφίξει τα δόντια και να συνεχίσει. Η δημοσιογράφος, που με την είσοδό της στο «Survivor» έδειξε της αδυναμία της στα αθλήματα, με αποτέλεσμα οι συμπαίκτες της να την προτείνουν για αποχώρηση, κατάφερε να παραμείνει, ενώ πριν από δυο βδομάδες κέρδισε και τον τίτλο της πιο δημοφιλούς παίκτριας μετά από ψηφοφορία του κοινού.

 

Η ίδια προσπαθεί να δίνει τον καλύτερό της εαυτό και αυτό έπραξε πρόσφατα. Αν και είχε ένα πολύ άτσαλο πέσιμο, η Ανθή δεν τα παράτησε. Σύμφωνα με αποκλειστικές
πληροφορίες της «ON time», κατά τη διάρκεια αγωνίσματος έπεσε από ψηλά και τραυματίστηκε στον αστράγαλο.

 

Αμέσως οι γιατροί έσπευσαν κοντά της και της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. Η απόφαση του ιατρικού team ήταν η Ανθή να παραμείνει εκτός και να ακολουθήσει μια φαρμακευτική αγωγή. Μάλιστα κάποιοι από την ομάδα της την παρότρυναν να ακούσει τους γιατρούς, καθώς η ίδια έλεγε συνεχώς πως δεν πονάει και πως είναι καλά ώστε να παραμείνει στην καλύβα. Έτσι κι έγινε, όμως το βράδυ έμεινε ξάγρυπνη από τους δυνατούς πόνους, καθώς μια κίνησή της στο όχι και τόσο ομαλά διαμορφωμένο «κρεβάτι» της ήταν αρκετή για να κάνει το χτύπημα χειρότερο. Την επόμενη μέρα ήταν καλύτερα και αποφάσισε να συνεχίσει κανονικά στα επόμενα αγωνίσματα με την κόκκινη ομάδα, αλλά και τους «μπλε» να της δίνουν συγχαρητήρια.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου