Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Aγγέλα Σιδηροπούλου στην OΝ Time: Έχω χάσει και δουλειές ως κόρη της Παπακώστα – Μου πρότειναν να είμαι σε ριάλιτι

Η Αγγελική (Αγγέλα) Σιδηροπούλου, με συμμετοχές σε διεθνείς ταινίες όπως ο «Καζαντζάκης» του Γιάννη Σμαραγδή, έχοντας ήδη παίξει στην Επίδαυρο, αλλά και τραγουδίστρια, είναι στα καλύτερά της. Ετοιμάζει νέες δουλειές για το Μέγαρο Μουσικής και τη δισκογραφία, ενώ αδημονεί για ρόλο σε σίριαλ. Η κόρη της πρώην υφυπουργού Κατερίνας Παπακώστα επαναφέρει εποχές… καταδίωξης και όχι μόνο, ενώ απαντά για τον Παναγιώτη Μπουγιούρη που της χρέωναν ως σχέση μέχρι και την περασμένη άνοιξη.

 

Έχεις υποστεί ποτέ bullying;

Έχω διαπιστώσει τέτοιου τύπου κριτική διάθεση επειδή είμαι κόρη πρώην υφυπουργού, αλλά δεν το άφησα να μ’ επηρεάσει. Πάντα κάποιοι πρέπει να λένε κάτι. Αν ήμουν δημόσιος υπάλληλος, κάποιος θα έλεγε ότι με βόλεψαν στο Δημόσιο. Οι φίλοι μου υποστηρίζουν ότι θα έπρεπε να εκμεταλλευτώ το πλεονέκτημα του ονόματός μου, «να μην κάθομαι να κοιτάζω το ταβάνι επειδή είμαι περήφανη». Υπάρχει και η άλλη όψη όμως: Έχω αντιληφθεί ότι χάνω και δουλειές λόγω αυτής της ιδιότητας, γυρίζει και μπούμερανγκ, ξέρετε.

 

Τραγούδι ή υποκριτική;

Αγαπώ την υποκριτική, το τραγούδι, τη μουσική, το χορό. Εξάλλου, ασχολούμαι με όλα τα παραπάνω από 5 ετών. Θα κυκλοφορήσω ένα πολύ σημαντικό για μένα τραγούδι σε μουσική Νίκου Μερτζάνου και στίχους Σταύρου Σταύρου. Ονομάζεται «Πράγματα Μικρά». Όταν το άκουσα δάκρυσα, είπα «αυτό είναι»! Έτσι ολοκληρώνεται τριλογία με το «Εύθραυστον» και το «Αττική-Βικτώρια» που αφορούν χωρισμό, αλλά με δόση αισιοδοξίας και ωριμότητας. Με αντιπροσωπεύουν τα τραγούδια μου σαν Αγγέλα, θα δανειστώ τον τίτλο από ένα ποίημα του αδελφού μου για να τα χαρακτηρίσω ως «Η χαρά της μελαγχολίας».

 

Ένιωσες κάποια στιγμή ότι έζησες το «πικ» σου επαγγελματικά;

Δεν υπάρχει «πικ» για έναν καλλιτέχνη, δοκιμάζεται συνεχώς. Έχω δουλέψει σε μιούζικαλ -ήταν όνειρό μου-, την «Εβίτα», το «Jesus Christ Superstar» κ.ά. Από αυτά έκανα γνωριμίες, μ’ έμαθαν οι δισκογραφικές, κυκλοφόρησα singles με τη ΜΙΝΟΣ ΕΜΙ και τη Heaven Music. Ξεχωρίζω τη μαγεία στις «Τρωάδες» του Σωτήρη Χατζάκη στην Επίδαυρο, στο πλευρό της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη, του καθηγητή μου Νίκου Ψαρρά. Ήταν σοκ, αξέχαστη εμπειρία! Ο κόσμος έκλαιγε μαζί μας, νόμιζα πως επικοινωνώ με θεούς. Αστεία, γραφική από  την άλλη, ήταν η αντιμετώπιση του «Jesus Christ Superstar» το 2018 από φανατικούς, ιδεοληπτικούς. Μας ξόρκιζαν και μας καταριόνταν! Παίζαμε κάθε μέρα με ΜAT έξω από το θέατρο και μας φυγάδευαν από το καφέ δίπλα στο «Ακροπόλ».

 

Την τωρινή τηλεόραση πώς τη βλέπεις; Έχεις συμμετάσχει στους «Συμμαθητές», στο «Μην ψαρώνεις», στο «Final Four»…

Στα καλύτερά της! Γίνονται πιο πολλές από ποτέ και εξαιρετικά αξιόλογες παραγωγές, ο κόσμος βλέπει ξανά ελληνικές σειρές, όχι μόνο Netflix. Βοηθάει πολύ σε συνθήκες
καραντίνας, είναι παρηγοριά. Tα ριάλιτι, και λόγω αναγκαστικού εγκλεισμού, ζουν δεύτερη «άνοιξη». Θα τα συνιστούσες; Μου πρότειναν να είμαι σε καινούργιο ριάλιτι, αλλά δεν το αποφάσισα. Ωστόσο, δεν τα βλέπω αρνητικά, χτίζονται καριέρες μέσω ριάλιτι.

 

Ήσασταν ζευγάρι με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη, όπως ακουγόταν όταν παίζατε μαζί (στο θεατρικό το «Σύνδρομο της άδειας φωλιάς»);

Η γνωριμία μου με τον Παναγιώτη ήταν κομβικής σημασίας, καλλιτεχνικά και ανθρώπινα.

 

Τι ρόλο παίζει ο έρωτας στη ζωή σου;

Με μπερδεύει η έννοια του έρωτα, πιστεύω στη δύναμη της αγάπης. Δεν με εκφράζουν πάντως οι χλιαρές σχέσεις. Όσο για το γάμο, δεν είναι αναγκαίος. Από την άλλη, το να κάνεις παιδιά στο εμπνέει ο άνθρωπός σου.

 

Η καλύτερη συμβουλή που έχεις κρατήσει από τη μαμά σου;

«Να προσέχεις την Άντζελα».

 

Περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί, λόγω lockdown;

Ναι, παίζουμε και χαρτιά. Γενικά, κάνω πολλά. Ετοιμάζω το νέο μου τραγούδι, μελετάω το ρόλο μου στην παράσταση «Ο Αγριάνθρωπος» -θ’ ανέβει στο Μέγαρο Μουσικής τον Μάιο σε σκηνοθεσία Ιάκωβου Μυλωνά-, προσπαθώ να γυμνάζομαι, πίνω κρασί κι επικαλούμαι το σύμπαν να… χτυπήσει το τηλέφωνο για ρόλο σε σίριαλ. Το θέλω πολύ!

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου